"OVO SU MI BILE ŽELJE NA POČETKU KARIJERE, ALI ME ŽIVOT DEMANTOVAO" Pevačica otvorila dušu: Slušajte vaš trenutni osećaj (VIDEO)
Foto: Printscreen

kurir tv

"OVO SU MI BILE ŽELJE NA POČETKU KARIJERE, ALI ME ŽIVOT DEMANTOVAO" Pevačica otvorila dušu: Slušajte vaš trenutni osećaj (VIDEO)

Stars -

Pevačica Milena Vučić gostovala je u emisiji "Puls Srbije" kod voditelja Ivana Gajića.

Između ostalog, ona se prisetila svojih snova sa početka karijere, te je iznela poruku da sve što je planirala unapred nije se obistinilo, ali je opet život se postavio na svoje mesto, u korist njene sreće.

01:30

OVO SU MI BILE ŽELJE NA POČETKU KARIJERE, ALI ME ŽIVOT DEMANTOVAO Pevačica otvorila dušu: Slušajte trenutan osećaj

- Prvo znam šta nisam htela, odnosno smatrala sam da se nešto neće desiti, ali i se ipak desilo. Međutim, od želja na početku karijere sam imala da nastupam u Areni, da pravim velike koncerte. Imala sam ih, ali ne tako velike. Potom, mislila sam da se nikada neću udati, ali sam se udala. Mislila sam da nisam taj tip, ali se desio Nikola, toliko sam se zaljubila, htela sam sve sada sa njim - započela je pevačica, pa dodala:

- Ne treba imati prevelika očekivanja u tom smislu, bolje je slušati ono što trenutno osećate. Uvek sam tako radila, a sve što sam planirala unapred nije se dogodilo. Meni nije žao što se nije desila bombastična karijera, jer mi se onda ne bi desila ovakva ljubav.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs / L. Majer

Bonus video:

01:53

DOK NAROD KLECA, ESTRADA UŽIVA U RASKOŠI! Povećavaju plate članovima benda, POSKUPLJUJU NASTUPE! Zna koliko košta samo OVA stvar!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja