ZAGREVANJE ZA NOVAKA! Prija prvo šetala Knezom bez šminke, a onda se TRANSFORMISALA u autfit od 5.500 €, pa zapevala MOĆNICIMA
Foto: Instagram, screenshot

ZAGREVANJE ZA NOVAKA! Prija prvo šetala Knezom bez šminke, a onda se TRANSFORMISALA u autfit od 5.500 €, pa zapevala MOĆNICIMA

Stars -

Aleksandra Prijović zapevala je na jednom privatnom slavlju u Centru Sava, na istom mestu gde će i za nekoliko dana zapevati na dočeku Nove 2024. godine.

I dok smo imali prilike da je samo nekoliko sati ranije vidimo kako bez šminke šeta Knez Mihailovom sa suprugom, sinom i bakom i dekom, Prija se vrlo brzo transformisala u pravu vamp ženu u crvenom.

Aleksandra Prijović
foto: Printscreen

Pored toga što je sve oduševila novom frizurom, koja joj savršeno stoji, Aleksandra je oduševila i sve prisutne moćnike na proslavi kada se pojavila u crvenom autfitu brenda “aleksander mekvin”. Ona je za odelo-kombinezon izdvojila čak 3.000 evra, dok je kožni pojas koštao “samo” 1.500 evra, za cipele još 1.000 evra, što dovodi do cifre od ukupno 5.500 evra za ovu odevnu kombinaciju njenog omiljenog dizajnera.

1 / 5 Foto: Instagram/printscreen

Inače, Prija je ovaj kombinezon i pojas već nosila u okviru svoje turneje i to na koncertu u sarajevskoj Zetri.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

18:41

Aleksandra Prijović konferencija za medije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja