SAŠA MATIĆ "ZAPALIO" LJUBLJANU, SLEDEĆA STANICA TRG NA ZLATIBORU ZA DOČEK NOVE 2024. GODINE
Foto: Kamarad produkcija

SAŠA MATIĆ "ZAPALIO" LJUBLJANU, SLEDEĆA STANICA TRG NA ZLATIBORU ZA DOČEK NOVE 2024. GODINE

Stars -

Muzička legenda Saša Matić još jednom je pokazao zašto važi za najtraženijig pevača domaće muzike. On je pred više od 15 hiljada ljudi na Kongresnom trgu u Ljubljani održao spektakularni koncert o kojem se od sinoć priča u čitavoj Sloveniji. Publika je sve vreme bila u transu i pratila horski Matića tokom izvođenje svake numere, čemu svedoče brojni snimici na društvenim mrežama. Pevač je sa oduševljenjem pevao na prepunom trgu, a nizali su se hitovi koje je stvarao u višegodišnjoj karijeri.

Saša Matić
foto: Kamarad produkcija

-Kakva noć, ja to ne mogu da opišem rečima. Toliko topla i divna atmosfera je vladala tokom koncerta, da sam srećan. Možda je to blaga reč za ono što sam doživeo u Sloveniji. Ovo je koncert koji mi daje snagu i za nastupe i u 2024. godini - kaže Matić.

Saša Matić
foto: Kamarad produkcija

U najluđoj Novogodišnjoj noći Saša će nastupiti na trgu na Zlatiboru, a 8. marta 2024. godine održaće veliki koncert u Sarajevskoj dvorani Zetra. U godini iza nas objavio je album “Dva života”, a prijatelj na albumu je bio Telekom Srbija. Saša je ranije govorio koliko uživa sa publikom i koliko mu daje vetar u leđa i posle toliko godina, kada publika ode srećna i zadovoljna sa njegovih koncerata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track