"POSLEDNJA SLIKA SA NJIM, JA NE ZABORAVLJAM" Isplivala slika Mihaila Janjuševića sa trećim bratom: Prati je BOLNA PORUKA (FOTO)
Foto: Nikola Anđić, Pritnscreen/Instagram

TUGA

"POSLEDNJA SLIKA SA NJIM, JA NE ZABORAVLJAM" Isplivala slika Mihaila Janjuševića sa trećim bratom: Prati je BOLNA PORUKA (FOTO)

Stars -

Mihailo Janjušević, brat rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša prema nezvaničnim informacijama izvršio je samoubistvo, a nakon što je vest odjeknula u medijima krenule su da svakodnevno kruže razne informacije i porodične tajne iz doma Janjuševića.

Mihailo Janjušević
foto: Pritnscreen/Instagram

Nedavno je isplivao jedan Instagram stori na kome je, drugi brat Marka Janjuševića Janjuša,Boris Janjušević izjavio je javno da ni on nije u kontaktu sa Mihailom, a kao glavni razlog bio je ni manje ni više tuča i nesklad među braćom.

Mihailo Janjušević
foto: Printscreen/Instagram

- Verovali ili ne rođeni brat sa kojim ne pričam već 4 godine, danas slavi 25 godine...poslednja slika sa njim od kako me je nabo pesnicom...ja ne zaboravljam ali opraštam, srećan rođendan buraz, volim te! napisao je Boris, jednom prilikom.

Bivši koraškaš takođe nije bio idealnim odnosima sa Markom, a jednom prilikom je MIhailo govorio o svom starijem bratu:

- Marko je stariji od mene 10 godina, ima svoj život, ja imam svoj život, znam da je tamo par godina i nikako ne stižemo da se vidimo i čujemo, ali nismo u svađi, mada nismo u nekim bliskim odnosima. Ne mogu da lažem, imamo i dosta drugačiji pogled na svet. Ne želim da neke njegove izjave i dela s ljudima tamo utiču na mene, jer živimo dva različita života", dodao je Janjušev brat.

Mihailo Janjušević
foto: Printscreen/Instagram

Podsećamo, Mihailo je radio za jednu kompaniju a paralelno je zarađivao od Onlyfansa...

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Kurir.rs

01:21

Marko Janjušević Janjuš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track