"KUPALA SAM SE U JORDANU PORED UNIFORMISANIH ŽENA S PUŠKAMA NA GOTOVS!" Vesna Rivas doživela rizičnu situaciju na Bliskom istoku!
Foto: Shutterstock, Kurir tv

kurir tv

"KUPALA SAM SE U JORDANU PORED UNIFORMISANIH ŽENA S PUŠKAMA NA GOTOVS!" Vesna Rivas doživela rizičnu situaciju na Bliskom istoku!

Stars -

Gostujući u emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića pevačica Vesna Rivas govorila je o teškom iskusvu koje je doživala na bliskom istoku.

Konstatovala je da je tragedija u Gazi nešto najpotresnije što je ikada zadesilo čovečastvo, a onda je govorila kako se pre rata kupala na reci Jordan pored uniformisanih lica.

00:55

KUPALA SAM SE U JORDANU PORED UNIFORMISANIH ŽENA S PUŠKAMA NA GOTOVS! Vesna Rivas doživela rizičnu situaciju na bliskom istoku!

- Kad smo se okupali na reci Jordan pored su bile žene u vojnoj uniformi i, mislim, mitraljezi onako na gotovs! Pazi nije ti prijatno, znaš, uopšte nije!

Neprijatnost je otklanjala puštanjem "filma" u svojoj glavi:

- Mi možemo u našoj glavi da skrenemo misli, ja to tako i odradim u svojoj glavi. Ponašam se kao da se snima neki film, neka serija i tako dalje. Pitaju me kako se ne plašim? Pa ne plašim se. Čista mi duša, čist mi krst.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:17

VESNA RIVAS KAŽE DA JU JE TUKLA, OGLASILA SE I MIRA ŠKORIĆ! Nedeljama se čekalo na njen odgovor, ovo je rekla o SUKOBU KOD MAŠINCA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track