ŠTO JE TUKAO PATIKOM, TUKAO JE... Sad Desingerica PLJUJE publiku, a to nije najgore što se dešava na nastupima! ŠOK! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ŠTO JE TUKAO PATIKOM, TUKAO JE... Sad Desingerica PLJUJE publiku, a to nije najgore što se dešava na nastupima! ŠOK! (VIDEO)

Stars -

Kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, nastavio je da bude "kreativan" na svojim nastupima, pa se posle udaranja patikom po glavi dosetio da "pljuje" publiku.

Tako je publika u prvim redovima u Diseldorfu u prvim redovima bila "ispljuvana". Naime, reper je po bini pljuvao vodu koju je prethodno uzeo, a publika je potpuno odlepila i želela još.

Podsetimo, Deingerica je na početku karijere sarađivao sa kolegom Pljugicom, ali su se u jednom trenutku njihovi odnosi pokvarili. Da je razlaz Deisngerice i Pljugice na pomolu, dosta se pisalo prethodnih dana kada su se odvojeno pojavili na koncertu Nućija i Vojaža u Hangaru u Luki Beograd.

Desingerica
foto: Printscreen

- On je krenuo drugačije da funkcioniše, ima neke druge ljude oko sebe, prijaju mu drugi ljudi. Njemu prijaju, meni je sve isto. Isti lik, ista pričica, samo sam prosvetljeniji - kazao je tada Desingerica.

Bonus video:

12:02

SVE JE IZOPAČENO! BOLJE DA IH ŠIJEM PO GLAVI Reper Desingerica za Kurir TV o Breskvici i Stanivukoviću, objasnio svoj GAS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track