"SADA SAM STVARNO IZGUBIO" Janjuš ne može da dođe sebi, nakon što je sahranio BRATA, objavio potresnu poruku : TUGA ne jenjava
Foto: Nikola Anđić, Printscreen/Instagram

tuga

"SADA SAM STVARNO IZGUBIO" Janjuš ne može da dođe sebi, nakon što je sahranio BRATA, objavio potresnu poruku : TUGA ne jenjava

Stars -

Marko Janjušević Janjuš, bivši košarkaš i rijaliti učesnik "Elite" pre samo par dana izgubio je tragično rođenog brata, a kako se sumnja radi se o samoubistvu.Sada se Janjuš oglasio i podelio svoju bol putem društvenih mreža.

Mihailo Janjušević, Marko Janjušević Janjuš
foto: Nikola Anđić, Printscreen/Instagram

Mihailo Janjušević, izvršio je samoubistvo u iznajmljenom stanu u Beogradu.

U tom trenutku Janjuš je bio u rijaliti programu "Elita 7" kada su ga izveli i saopštili mu strašnu informaciju.

Mihailo Janjušević, sahrana Mihaila Janjuševića
foto: Kurir

Mihailo je sahranjen u svom rodnom mestu, Prijepolju, a mnogobrojni članovi porodice, kao i prijatelji ispratili su Janjuševog brata na večni počinak.

Marka je smrt brata duboko potresla, a sada se oglasio na svom Instagram profilu i još jednom otrkio koliko je loše zbog celokupne situacije, kao i da ne zna da li će gubitak mlađeg brata ikada preboleti.

Marko Janjušević Jnajuš
foto: Printscreen/Instagram

- Mnogo sam puta u životu gubio, a sada sam stvarno izgubio. Mnogo puta sam i pobedio, ali ovog puta ne znam da li ću moći. Ne znam brate kako ću - napisao je Janjuš na svom Instagram profilu.

Kurir.rs/ Informer/ preneo/ N.K.

01:21

Marko Janjušević Janjuš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track