PRIČALO SE DA NE MOŽE OČIMA DA JE VIDI! Ovo je ISTINA o porodičnim odnosima Sofije Milošević: Evo kako reaguje SVEKRVA na SNAJKU
Foto: Printscreen Instagram

istina

PRIČALO SE DA NE MOŽE OČIMA DA JE VIDI! Ovo je ISTINA o porodičnim odnosima Sofije Milošević: Evo kako reaguje SVEKRVA na SNAJKU

Stars -

Sofija Milošević, manekenka i supruga fudbalera Luke Jovića, otkrila je u kakvim je odnosima sa svojom svekrvom.

Sofija Milošević
foto: Damir Dervišagić

Svetlana Jović, svekrva poznate manekenke Sofije Milošević, izuzetno je posvećena baka svojih trojice unuka.

David, sin njenog sina i Anđele Manitašević, kao i Aleksa i Teodor, dečaci koje je dočekala sa osmehom kada ih je Luka Jović, njen sin, doveo sa svojom verenicom Sofijom.

Luka Jović, Sofija Milošević
foto: Pritnscreen/Instagram

Iako su se na početku veze Lukine i Sofijine veze mogle čuti glasine o tome da Svetlana ima preferencije prema Anđeli, čini se da je vreme promenilo stvari.

U jednom intervjuu, Svetlana je otvoreno govorila o svojim stavovima o privatnom životu svoje dece, ističući da svako ima pravo da bira partnera po svojoj volji. "Njega volim i voleću svakoga ko je sa njim", istakla je Svetlana, pokazujući svoju podršku i ljubav prema svojoj porodici.

Svetlana Jović
foto: Pritnscreen

Sada, izgleda da je vreme promenilo odnos između Sofije i Svetlane. Svaki put kada Sofija poseti svoju svekrvu sa unucima, Svetlana je tretira kao pravu kraljicu.

Sofija se nedavno pohvalila gozbom koju je Svetlana pripremila za nju, uz komentar da ima "najbolju svekrvu". Očigledno je da je ljubav prema unucima povezala ove dve žene i stvorila toplu porodičnu atmosferu.

Sofija Milošević
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Sofija je nedavno progovorila o dva venčanja za fudbalera, pa je priznala da već sad oseća tremu zbog ovog važnog događaja u svom životu.

Kurir.rs/ Republika/ preneo/ N.K.

00:09

Sofija Milošević uživa za sve pare

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track