OVO JE STAN BAKA PRASETA OD 2.000.000 €! Jutjuber se s devojkom baškari u 270 kvadrata! Tapete od kašmira, teretana, sauna...
Foto: Printscreen/ Youtube

široko

OVO JE STAN BAKA PRASETA OD 2.000.000 €! Jutjuber se s devojkom baškari u 270 kvadrata! Tapete od kašmira, teretana, sauna...

Stars -

Jutjuber Bogdan Ilić iliti Baka Prase uselio se u novi stan s devojkom Anjom Bla. On je sad pokazao kako izgleda njihov životni prostor gde sve pršto od luksuza.

Baka Prase
foto: Zorana Jevtić, Printscreen

On je objavio video na svom Jutjub kanalu gde se odmah pohvalio da njegova nova nekretnina vredi čak 2.000.000 evra. Na početku je pokazao kako izgleda prilaz garaži, a onda i svoje skupšocene automobile koji su bili parkirani unutra. Jednu zamerku imao je na ulaz, jer smatra da je plafon smušten, a on planira da kupi terenca.

Baka Prase
foto: Printscreen/ Youtube

Stan ima 270 kvadrata. U njemu je i apartman za goste sa kupatilom. Tu su još dva kupatila, kao i spavaća soba, ali i Anjin kutak. Orman, kako je rekla, najviše su zauzele haljine koje ne nosi, a pokazala je i skupocene tašne svetskih brendova. Na stolu za šminkanje su i dva roleksa, kojima se pohvalila, a Baka se pohvalio da joj je on oba kupio.

1 / 14 Foto: Printscreen/ Youtube

U sklopu stana su i teretana, sauna, soba za masažu, a tapete su od, kako je naglasio, kašmira. U jednoj sobi je i kamin. Podno grejanje je naravno uključeno kao i skupocen nameštaj.

U jednom trenutku se na snimku vidi i Anjina majka, a da vide kako izgleda novi bakin životni prostor, došli su i njegovi roditelji i prijatelji.

Bonus video:

00:03

Pomirili se Baka Prase i Anja Bla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track