CAKANA ZATEKLA MUŽA U KREVETU S DRUGOM ŽENOM! Taj stres se ne zaboravlja: Izašao je iz sobe DEMOLIRAN, bila sam ljuta!
Foto: Kurir Televizija

mučno joj je i da se seća

CAKANA ZATEKLA MUŽA U KREVETU S DRUGOM ŽENOM! Taj stres se ne zaboravlja: Izašao je iz sobe DEMOLIRAN, bila sam ljuta!

Stars -

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana i njen suprug Nebojša Negić imaju skladan brak koji traje godinama, ali jedan neprijatan događaj iz prošlosti i dalje je tema o kojoj Cakana rado priča.

U njihovom odnosu postoji doza ljubomore koju Cakana smatra prirodnom, ali se jednom prilikom desio incident koji je ostavio gorak ukus.

Dragica Radosavljević Cakana
foto: Nemanja Nikolić

Cakana naglašava da je doza ljubomore u njihovom braku normalna i da je bitno da se stvari nazivaju pravim imenom. Ona ističe da je uvek iskrena i da govori gde se nalazila i s kim se viđala, jer smatra da je to ključno za održavanje poverenja u braku.

- Glupo je praviti od sebe nešto što nisi. Stvari se nazivaju pravim imenom i onda vam je sve u životu jednostavno. Govorim o istini, kažem gde sam bio tog dana, s kim sam se video, jer u slučaju da ona nešto sazna, a saznaće jer je takva priroda škorpije, moraću da objašnjavam nešto, a nema potrebe - rekao je Nebojša.

- Ono što ne znam, to me ne boli! - dobacila je pevačica i nasmejala sve, a potom se prisetila skrivene kamere koju je Nebojša priredio Cakani u nameri da se našali s njom. Tada je zatekla supruga u krevetu s drugom ženom i nije joj lako da zaboravi taj momenat.

Dragica Radosavljević Cakana
foto: Dragan Kadić

Međutim, jedna šala njenog supruga Nebojše nije prošla bez posledica. Nebojša je priredio skrivenu kameru s namerom da se našali sa Cakanom, ali šala se završila stresom za pevačicu. Naime, Cakana je zatekla supruga u krevetu sa drugom ženom, u trenutku kada je mislila da je reč o stvarnoj situaciji. Iako je Nebojša predvideo da će Cakana prozreti šalu, ona to ipak nije učinila, što je dovelo do neprijatnog iskustva za pevačicu.

- Sećam se toga, mada, Nebojša je, kada su mi pripremali skrivenu kameru, rekao da ću ja sve to provaliti, međutim, nisam. Ali kada se ta emisija završila bila sam toliko ljuta, izložio me je stresu. Mogla sam i njega i nju da napadnem - rekla je Cakana u emisiji "Zvezde Granda specijal" i dodala:

- Moj osećaj tada, tog trenutka... Neću zaboraviti. Poverovala sam u priču. Ja sam bila u šoku bukvalno. On je izašao iz sobe demoliran i onda sam reagovala kako sam reagovala.

Dragica Radosavljević Cakana
foto: Printscreen/Grandmagazin

Cakana je otvoreno podelila svoj osećaj šoka i ljutnje zbog cele situacije, ističući da je bila izložena stresu i da je reagovala na način koji ne bi očekivala od sebe. Ovaj incident je ostao urezan u sećanju pevačice, a njena iskrenost o ovoj neprijatnoj situaciji pokazuje da čak i u skladnim brakovima mogu postojati trenuci koji izazivaju nelagodu. Cakana je hrabro podelila svoje iskustvo sa javnošću, ističući važnost iskrenosti i poverenja u odnosu, ali i pokazujući da čak i pevačice nisu imune na izazove u braku.

Kurir/Republika/ Preneo: I.L.

Bonus video:

03:28

LEPA LUKIĆ JE ZASLUŽNA ZA MOJU SOLO KARIJERU! Cakana iskreno o svojim počecima: Pojavili smo se pored 10 velikih zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track