ZAHVALJUJUĆI NJIMA SVE JE BEZ GREŠKE! Dragana Mirković otkrila ko STOJI ZA NJE: Ne možete da verujete koliko to znači pevaču!
Foto: Printscreen Kurir Tv

Rame uz rame sa Draganom

ZAHVALJUJUĆI NJIMA SVE JE BEZ GREŠKE! Dragana Mirković otkrila ko STOJI ZA NJE: Ne možete da verujete koliko to znači pevaču!

Stars -

Dragana Mirković, u 21. emisiji "Rame uz rame sa Draganom", koji se emituje subotom i nedeljom 20 sati na Kurir televiziji, otkrila šta za nju predstavlja izlazak na scenu, ali i ko je zaslužan da sve prođe bez greške.

- Izlazak na scenu je za mene uvek izazov. Kao da mi je prvi put, i nikada nije isto. Bez obzira što ljudi misle, pevam iste pesme. Čak poznajem svoj fan klub koji je tu ispred mene u prvim redovima, ali verujte mi, ni jedan izlazak na scenu nije isti za svih četrdeset godina. Moj tim koji je uvek tu za mene dugo vremena, mnogo mi znači. Daju mi osećaj sigurnosti, poverenja, jer ne moram da brinem za neke stvari koje nisu deo mog posla. Moj posao je da izađem na scenu i da pevam, i da budem deo tog tima. Tim ima svoja zaduženja, svako radi svoj posao. To mi jako znači. Ja dođem pred koncert i ne pitam ništa jer znam da je sve na svom mestu, i da su uradili svoj posao. Ne možete da verujete koliko to znači jednom pevaču - iskrena je bila folk diva, a potom je otkrila šta očekuje od serijala "Rame uz rame sa Draganom":

Dragana Mirković
foto: Printscreen Kurir Tv

- Očekujem da sa ovim serijalom i koncertom pokažemo i skrenemo pažnju ljudima da se okrenu malo oko sebe, i da pomisle da možda tu postoji neka mlada osoba, koja je toliko talnetovana, a nije imala mogućnosti da pokaže. Kao što ćemo mi ovim serijalom da pokažemo i otvoriti vrata nekome ko zaslužuje, to je ono što nas raduje.

Novi zabavni format Kurir televizije "Rame uz rame sa Draganom" emituje se svake subote i nedelje od 20 časova.

Dragana Mirković, Rame uz rame sa Draganom
foto: Kurir televizija, Miomir Milić, Privatna Arhiva

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu.

Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

Pomereni koncerti za 16. i 17. februar

Zbog smrtnog slučaja u porodici Dragane Mirković, koncerti koji su bili zakazani za 29. i 30. decembar pomereni su za 16. i 17. februar 2024. godine. Karte kupljene za prethodne datume važiće za nove termine.

kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

03:27

DA LI JE OVO REALNO? POLA FRAJER POLA DRAGANA MIRKOVIĆ?! Takmičar pokazao neverovatnu moć transformacije u koreografiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track