AMIDŽIĆ PRIZNAJE KAKO JE REAGOVAO kada je saznao da POSTAJE OTAC PONOVO! Voditelj otkriva i šta ga je najviše privuklo kod Mine
Foto: Instagram

porodična idila

AMIDŽIĆ PRIZNAJE KAKO JE REAGOVAO kada je saznao da POSTAJE OTAC PONOVO! Voditelj otkriva i šta ga je najviše privuklo kod Mine

Stars -

Ognjen Amidžić, uoči najluđe noći u novoj godini sumirao je utiske o 2023. godini, a sada otkriva sve o izabranici Mini kao i šta ga je privuklo kod nje, pa priznao kojeg pola se nadao da je beba.

Ognjen Amidžić
foto: Printscreen

Voditelj njegova izabranica Mina Naumović uskoro će postati roditelji, a ona ne krije koliko je srećna jer su joj se najlepše stvari desile upravo u godini na izmaku.

Ognjene, koja ti je najdraža uspomena iz detinjstva vezana za praznike?

- Najdraža uspomena je da me ne bole leća dok kačim ukrase.

Pošto oboje volite putovanja, koja vam je omiljena destinacija koju ste posetili, a koja vam je jos uvek neostvarena želja?

- Kada ste u dobrom društvu, destinacija je manje važna. Ali ako bismo morali da izdvojimo, neka to za ovu godinu budu Maldivi (kojima se uvek rado vraćamo) i Portugal, a ovih dana pričamo o tome kako bismo rado posetili Toskanu, čim stigne beba.

Mina Naumović, Ognjen Amidžić
foto: Nemanja Nikolić, Instagram/callmenaumi

Kako uspevate da održite balans između poslovnog i ljubavnog odnosa, uzevši u obzir da radite zajedno?

- Nema balansa, improvizujemo u hodu, važno je da nam nikad nije dosadno.

Ove godine ste dobili najlepše vesti, na koji način ti je Mina saopštila da je u drugom stanju i kako si reagovao?

- U tom trenutku nalazili smo se na Iosu, u prelepom Calilo rizortu, sve je zaista bilo bajkovito, osim Mine koja se taj dan ponašala drugačije nego inače. Bila je prilično razdražljiva, čak mi je pocepala i knjigu koju sam čitao na plaži, knjiga je doslovno izgledala kao da je doživela invaziju morskih prasica. I onda sam predložio da uradimo test. Ispostavilo se da je pozitivan, ostatak priče nije za javnost. Mogu samo da kažem da smo bili srećniji nego ikad, jer smo to jako želeli i iščekivali.

Ognjene, šta je ono sto te je najviše privuklo kod Mine?

- Sa njom nikada nije dosadno i to je sve što bi neko kao što sam ja mogao da poželi u jednoj ženi, jer meni bukvalno sve dosadi, ja sam sebi dosadim. Kao i svako muško, prvo sam se zalepio za ambalažu, ali vrlo brzo sam spoznao da je sadržaj još bolji i znao sam da ona više bez mene ne ide nigde.

Ognjen Amidžić
foto: Kurir, Shutterstock

Šta bi voleli da vaš sin/ćerka, nasledi od oboje?

- Pre svega, želim da Mina i beba budu dobro, da moja porodica bude zdrava i na okupu.

Da li imate neku novogodišnju odluku, nešto što želiš da ostvariš u sledećoj godini, bilo na poslovnom ili privatnom planu?

- Kada je reč o poslu, imam puno ideja, pred nama je puno novih projekata i radujem se svemu što dolazi!

Kurir,rs/Pink/preneo/N.K.

01:58

VENČANJE JE ZAKAZANO! Ognjen Amidžić otkrio: Dete je kruna naše ljubavi i odnosa SADA ZNAMO I POL

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track