OTKRIVENA TAJNA FRIZURE ALEKSANDRE PRIJOVIĆ Ova priča se krije iza nje! Pevačica ispričala zašto je odsekla kosu
Foto: Kurir televiyija

kurir tv

OTKRIVENA TAJNA FRIZURE ALEKSANDRE PRIJOVIĆ Ova priča se krije iza nje! Pevačica ispričala zašto je odsekla kosu

Stars -

Za doček Nove godine popularna Aleksandra Prijović nastupala je u Sava Centru, a sve posetioce je iznenadila novim stajlingom.

Naime, pevačica je blistala u crnoj haljini, ali i s novom frizurom.

- Imala sam velike snove svakako, ali bila sam srećna da u svakom gradu imam po jedan koncert, zapravo mi je to bila želja, a onda se desilo ono što niko nije očekivao. Sada bih volela da više budem sa porodicom, da radim koncerte, tako imam više vremena. Pre sam radila 2-3 puta nedeljno, ali svakog vikenda, a sada imam više vremena, pa bih volela da i u ovoj godini svoje slobodno vreme provodim sa porodicom - rekla je Prijovićka novinarima.

01:39

OVO JE TAJNA FRIZURE ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Ova priča se krije iza nje! Pevačica šokirala: Ovo joj je bila želja na početku karijere

Potom je obrazložila kako je došlo do promene frizure:

- Uništila sam kosu od silnih snimanja, koncerata, pa mi frizerka savetovala da skratim da bi moja kosa bila zdravija, pa ću polako da puštam. Meni je super, nisam neko ko voli da menja, ali poslušam kada se neko bolje računa o meni.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs / L. Majer

Bonus video:

06:04

Izjava Aleksandra Prijović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track