HAOS U STUDIJU! Aco Pejović zapenio na muzičara Dejana Petrovića i udario na njegov rodni kraj: Nemate NIŠTA OSIM JEDNOG HOTELA...
Foto: Printscreen/PINK

JAVNO PREPUCAVANJe

HAOS U STUDIJU! Aco Pejović zapenio na muzičara Dejana Petrovića i udario na njegov rodni kraj: Nemate NIŠTA OSIM JEDNOG HOTELA...

Stars -

Muzičar Dejan Petrović ispričao je angedotu iz detinjstva koja je vezana za grad Prijepolje, koja se Aci Pejoviću, nije ni malo dopala.

Proslavljeni muzičar je naime, otkrio da je tokom detinjstva koje je proveo u Užicu išao na rekreativne nastave isključivo u Beograd, dok su decu iz Prijepolja vodili u Užice.

Mirka Vasiljević
foto: Printscreen YouTube

- Moj brat neće da se ljuti, moram da ispričam, ali stvarno je istinita priča. Mi iz Užica kad smo bili deca, vodili su nas u Beograd gde smo obilazili Kalemgdan, a njih iz Prijepolja su vodili u Užice Stari grad i lagali ih godinama da je to Kalemegdan.

Njegovo izlaganje izrevoltiralo je pevača, koji nije mogao da ne odgovori.

Aco Pejovićč
foto: Printscreen TV Pink

- Svako ima svoje, ali oni nemaju osim hotela, ja ne znam ni da li više neko dolazi tamo.Moj grad i moje Prijepolje ima manastir "Mileševo", jednog belog anđela, tako da ne znam stvarno šta su oni dolazili da gledaju - rekao je Aco u Amidžiju.

Inače, Aca Pejovića, rođen je i odrastao u Prijepolju, a i dan-danas koristi svaki slobodni trenutak kako bi posetio rodni kraj.

Kurir.rs/K.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track