HAOS! ZAPALILA SE JELKA U AMIDŽI ŠOU! Odmah svi poskakali, a Mirkina reakcija nasmejala sve u studiju (VIDEO)
Foto: Printscreen

HAOS! ZAPALILA SE JELKA U AMIDŽI ŠOU! Odmah svi poskakali, a Mirkina reakcija nasmejala sve u studiju (VIDEO)

Stars -

U emisiji "Amidži šou" došlo je do malog incidenta kada se zapalila jelka. Naime, nakon što je Sanja Vučić otpevala pesmu "Šuška se, šuška", gosti u studiju su otkrili da se zapalila jelka. Srećom neprijatnu situaciju su odmah rešili, pa se nije desilo ništa ozbiljno.

Naime, nakon što je Sanja Vučić otpevala pesmu "Šuška se, šuška", gosti u studiju su otkrili da se zapalila jelka. Srećom neprijatnu situaciju su odmah rešili, pa se nije desilo ništa ozbiljno.

Glumica Mirka Vasiljević se odmah našalila na taj račun i nasmejala sve u studiju.

- Ja pomislila, kako je Sanja počela divno da peva, možda bih mogla da kažem svekru: "Ovo je pesma za vas, da vam je ja otpevam", pošto se zove Dušan i zapali se jelka! Rekoh, bolje Mirka da ne misliš ni o čemu - ispričala je glumica i nasmejala sve u studiju.

I na društvenoj mreži Instagram našalili su se na svoj račun. Oni su objavili video gde se vidi dim: "Nama ova godina nije mogla bolje da počne! Iako nam se zapalila i novogodišnja jelka"

Bonus video:

01:18

OGNJEN AMIDŽIĆ I RADA MANOJLOVIĆ ŠOKIRALI TAKMIČARE! Specijalni gosti o odnosu sa Draganom Mirković: Ona je pionir u mnoštvu toga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track