MNOGI NE ZNAJU ČIME SE IRINA BAVILA PRE NEGO ŠTO JE POSTALA VODITELJKA! Veoma ODGOVORAN posao, a pričaju da s njom NEMA ŠALE...
Foto: Printskrin/Instagram

oglasili se bivši đaci

MNOGI NE ZNAJU ČIME SE IRINA BAVILA PRE NEGO ŠTO JE POSTALA VODITELJKA! Veoma ODGOVORAN posao, a pričaju da s njom NEMA ŠALE...

Stars -

Voditeljka Irina Vukotić, koja je nedavno ozvaničila vezu sa poznatim doktorom Radmilom Jakovićem, bila je i profesorka srpskog jezika i književnosti, a njeni bivši učenici otkrili su kako je se sećaju.

Irina je jedno od poznatijih TV lica u Srbiji, a malo ko zna da je svojevremeno radila i kao profesorka srpskog jezika i književnosti. Na medijskoj sceni je već dve decenije i dalje je vrlo atraktivna, a njeni bišvi učenici pamte je kao jednu od omiljenih predavačica. Sa osmehom na licu govorili su u njoj, te istakli da je oduvek bila pravedna, korektna i puna znanja.

Irina Vukotić
foto: Privatna arhiva

"Mnogo smo voleli Irinu. Svi, baš ceo razred. Predavala nam je nešto kratko, čini mi se jednu školsku godinu, ali sasvim dovoljno da nam ostane u lepom sećanju. Uvek je bila pravedna, znalo se kako je i na čemu si sa njom kada je reč o znanju. Nije bila previše stroga, ali je moralo da se uči i zna", rekao nam je jedan od Irininih đaka.

"Uh Irina, obožavala sam je. Sećam se da sam pričala da želim da budem kao ona, već tada je radila dva posla i balansirala između škole i televizije. Stalno sam gledala njen program, zbog nje sam poželela da i ja budem voditeljka", rekla je kroz smeh bivša učenica.

Irina Vukotić
foto: Printscreen/Instagram

"Irina je žena zmaj! Uvek je bila prelepa i elegantna, kao profesorka je bila fenomenalna. Ma šta njoj ne bi išlo od ruke? Vidi se da je žena temeljna, obrazovana i puna znanja, prosto s njom, bre, šale nema (smeh). Dani sa njom ostali su mi u lepom sećanju, ekipi sa kojom se i danas družim takođe. Voleli smo njene časove", rekao je učenik.

"Šta reći za Irinu? Odlična učiteljica, žena na koju se treba ugledati, bila je prijateljski nastrojena prema đacima. Baš smo je voleli svi, niko u razredu nije imao loše reči za nju. Baš sam srećna što je uspela u voditeljskoj profesiji, rođena je za to. Al' ako ovo bude čitala - profesorka, uvek ćemo vas se sećati i ponosni smo na vas!", zaključili su naši sagovornici.

kurir.rs/mondo

Bonus video:

03:39

ZAŠTO STE SE PREKRSTILI DOK SAM PRIČALA O GEJ BRAKOVIMA? Voditeljka u šoku, ubrzo usledila reakcija KOJA JE SVE OBJASNILA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja