VRANJEŠ SMUVAO SESTRU LEGIJINE ŽENE! Sportista uživa u vezi sa lepom Marijom! EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Svi detalji nove ljubavi
Foto: Nemanja Nikolić, Profimedia, Printscreen

romansa

VRANJEŠ SMUVAO SESTRU LEGIJINE ŽENE! Sportista uživa u vezi sa lepom Marijom! EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Svi detalji nove ljubavi

Stars -

Ognjen Vranješ ponovo je srećan u ljubavi, on ima novu devojku. Fudbaler Čukaričkog uplovio je u vezu sa sestrom supruge Milorada Ulemeka Legije.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, u pitanju je beogradska lepotica Marija, koja nije poznata javnosti. Njih dvoje su već nekoliko meseci zajedno, a da ljubav cveta, potvrdila je upravo Legijina lepša polovina, koja se fotografisala sa sportistom i svojom sestrom, a taj zajednički trenutak je podelila na društvenim mrežama.

Srećni i zaljubljeni Legijina svastika Marija i Ognjen
Srećni i zaljubljeni Legijina svastika Marija i Ognjen foto: Printscreen

Ona je tagovala fudbalera koji je takođe podelilo post na svom profilu i uz srca napisao da je u pitanju porodična fotografija:

- Familija - napisao je Vranješ i dodao dva velika emotikona u obliku roze srca.

Kako saznajemo, fotografija je nastala na dočeku Nove 2024. godine u Beogradu koju su zajedno proslavili.

Ognjen Vranješ
foto: FK Čukarički

Ovo je prvi put da je iskusni štoper Čukaričkog nakon razvoda od supruge Danijele pokazao javno svoju partnerku.

- Vranješ privatni život krije od javnosti. S Marijom je u ozbiljnoj vezi i njihova priča je totalno drugačija. Srećan je, miran i ispunjen. Izlaze zajedno, ona prati njegove utakmice, putuju i zaista su srećni i zaljubljeni. Njena sestra je udata za Legiju i svi iz porodice znaju za njih dvoje i podržavaju ih. Mogu vam reći da su lep par i da odlično funkcionišu. Nisam siguran koliko će njih dvoje želeti u budućnosti da dele s javnošću intimne trenutke. Mislim da će, kao i dosad, taj deo života zadržati za sebe - priča naš izvor i dodaje da Ognjen nikad nije bio srećniji otkad je sa Marijom.

Milorad Ulemek Legija, Legija
foto: Profimedia

- Potpuno ga je ispunila, drugi čovek je. Njegovi prijatelji kažu da ga nikad takvog nisu videli, a poznato je da je Ognjen čovek koji retko pokazuje emocije. Ovaj put nije tako - zaključio je naš sagovornik.

Ognjen Vranješ
foto: Printscreen/Kurir televizija

Inače, on se posle trinaest godina vratio u srpski fudbal i prošle godine postao najveće pojačanje kluba s Banovog brda. Igrač bogate karijere, koji je nastupao u Moldaviji, Rusiji, Turskoj, Španiji, Grčkoj i Belgiji, iza sebe ima i učešće na Svetskom prvenstvu u Brazilu sa selekcijom Bosne i Hercegovine, više od pola godina živi u Beogradu.

Kako tvrde naši izvori, pitanje je trenutka kada će on i Legijina svastika otpočeti zajednički život.

U više navrata smo pokušali da stupimo u kontakt s Vranješom, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke.

00:18

Tamara postala dama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track