GAZI VESNA ŽESTOKO SEDMU DECENIJU! Muzička ZVEZDA proslavila 67. rođendan: Evo kako je izgledao njen "trnovit" put do USPEHA
Foto: ATA Images

ROĐENDAN

GAZI VESNA ŽESTOKO SEDMU DECENIJU! Muzička ZVEZDA proslavila 67. rođendan: Evo kako je izgledao njen "trnovit" put do USPEHA

Stars -

Vesna Zmijanac, folk zvezda proslavila je 67.rođendan.Pevačica je danas veliko estradno ime, ostvarena majka i baka dve devojčice Hane i Ree.

Vesna Zmijanac
foto: Damir Devišagić

Na današnji dan 1957. godine rođena je Vesna Zmijanac jedna od najvećih muzičkih zviezda osamdesetih i devedesetih godina, poznata po tome što je postavila nove standarde po ugledu na svetski šoubiznis u domenu javnog nastupa.

Osim pevačke karijere, pojavljivala se i u nekoliko serija i filmova – „Sok od šljiva“, „Kamiondžije 2“, „Kamiondžije opet voze“.

Vesna Zmijanac
foto: Printskrin / You Tube

Iz braka s bivšim mužem Vladom Jovanovićem, svojevremeno šefom marketinga PGP RTS-a, 1989. godine dobila je kćerku Nikoliju, koja je po ugledu na majku započela svoju pevačku karijeru 2010-ih.

Novac, Vesna Zmijanac, Spot, Nikolija Jovanović

Pojavljivala se u rijalitijima Survivor Srbija 2010. godine, zajedno sa svojom kćerkom, i Farma 2016, koji je svojevoljno napustila nakon što je saznala da je Nikolija trudna, a zatim bila diskvalifikovana.

Vesna Zmijanac
foto: Printscreen TV Pink

Karijeru je započela 1979. godine singlom “Ti nisi čovek koji zna da voli”, poslije kog je usledilo još nekoliko singlova i prvi album 1982. godine. Iste godine se pojavljuje u filmu Sok od šljiva i skreće veliku pažnju na sebe. 1985. snima svoj veliki hit Nevera moja, čiji je autor Miroljub Aranđelović Kemiš, Vesnin bivši suprug.

Vesna Zmijanac
foto: Printskrin / You Tube

Danas je Vesna ponosna baka koja vreme provodi na svom imanju na Bukulji gde je redovno posećuje ćerka Nikolija sa svojom decom koju je dobila u braku sa poznatim reperom Reljom Popovićem.

Kurir.rs/Republika/ preneo/ N.K.

00:17

Vesna Zmijanac gost na Dinovom koncertu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track