ILMA KARAHMET POBRISALA SVE SLIKE SA SUPRUGOM, RAZVOD NA VIDIKU! O žestokom SKANDALU sa Eminom Jahović se i dan DANAS priča
Foto: ATA images, Printscreen AMI G

drama

ILMA KARAHMET POBRISALA SVE SLIKE SA SUPRUGOM, RAZVOD NA VIDIKU! O žestokom SKANDALU sa Eminom Jahović se i dan DANAS priča

Stars -

Ilma Karahmet, pevačica i nekadašnja učesnica "X Factor Adria", se razvodi sa suprugom Sedinom Lakčom, a sumnju je probudio čin brisanja svih zajedničkih fotografija bračnog para sa društvenih mreža.

Mirza Selimović, Ilma Karahmet
foto: Kurir televizija

Naime, Ilma Karahmet je kao kao trinaestogodišnja devojčica učestovala u takmičenju "X Factor Adria" gde je osvojila simpatije celog regiona.

Ilma Karahmet
foto: Printscreen

Žiri koji su tada činili Emina Jahović, Željko Joksimović, Kristina Kovač i Kiki Lesendrić odlučili da Ilma napusti takmičenje tik pred finale.

ilma Karahmet
foto: Kurir Televizija

Tada se tim povodom Emina oglasila na društvenim mrežama porukom:

- Ilma je pretalentovano dete, ali njeno vreme tek dolazi. Još uvek je premlada za vrtoglavu popularnost i novčenje talenta. Teško je to... "X Factor Adria" bi od sledeće godine trebalo da povede računa o godinama takmičara. 17 godina, naviše... i svi sretni. Ovako teško... Laku noć svirači, baš me je umorilo ovo veče - napisala je Emina Jahović tada, a potom je usledio navodni komentar Ilme koja je tada imala svega trinaest godina.

- Hvala ti Emina, imaš svoju decu i dabogda te usrećili kao što si ti mene, napisala je navodno mlada pevačica tada, koja je potom demantovala da je ona to napisala i da je bio u pitanju lažni profil na Fejsbuku.

Ilma uprkos svemu nije odustala od muzike, pa sada ima već nekoliko hitova, a jednom prilikom izjavila je da se čula sa Eminom nakon svega i da su one izgladile svoj odnos, ali nije želela preterano da priča o ovoj temi.

Ona je poručila svima da su bili u pravu kada su joj tada rekli da je previše mlada za scenu, ali i istakla da nikada nije odustala od muzike.

Kurir.rs/Blic/ preneo/ N.K.

03:58

S MUSTAFOM NE KOMUNICIRAM Emina Jahović progovorila za KURIR, konačno priznala ISTINU, otkrila sve o deci i vaspitavanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track