"NIKAD NISAM BILA SPONZORUŠA" Emina Jahović otkrila detalje iz propalog braka s Mustafom: Od muža sam krila kese iz šopinga...
Foto: Pritnscreen

"NIKAD NISAM BILA SPONZORUŠA" Emina Jahović otkrila detalje iz propalog braka s Mustafom: Od muža sam krila kese iz šopinga...

Stars -

Emina Jahović, koja se razvela od turske zvezde Mustafe Sandala s kojim ima dvoje dece, kaže da nikad nije sponzoruša i da joj muškarac nikad nije bio potreban da bi joj pružio materijalnu podršku.

- Jako mi smetaju naslovi u medijima u stilu "Emina Jahović našla milijardera", a i oni "Emina sad nije sa milionerom". Uvek sam zarađivala i nikad mi nije bio potreban muškarac da mi nešto da, već da se osećam sa njim sigurno u emotivnom, a ne u materijalnom smislu - rekla je pevačica.

Emina kaže da se nikad nije našla u situaciji da zarađuje manje od svog emotivnog partnera.

Emina Jahović
foto: Pritnscreen

- Mustafa je zarađivao više, ali smo mnoge kampanje pa i druge stvari veoma često radili zajedno - ispričala je Emina u emisiji na TV K1.

Razliku u zaradi Emina objašnjava i činjenicom da je Turska daleko veće muzičko tržište od Srbije.

- Da sam rođena u Americi, možda bi situacija bila potpuno različita, ali nisam - rekla je Emina i dodala da su njen bivši muž i ona odlazili u šoping samo tri puta godišnje i da je destinacija uvek bila Italija.

- Uvek smo se razdvajali, jer mi je u kupovini samo smetao. Nije imao strpljenja, a ni volje da razgleda sa mnom, uvek mi je izgledalo da žuri - objasnila je pevačica.

Emina Jahović, Mustafa Sandal
foto: Dragan Kadić

Emina kaže da je njenom sad već bivšem mužu Mustafi i njoj više odgovaralo da se dogovore kad i gde će se naći na ručku, a do tada idu u šoping svako za sebe.

- "Najpraktičnija mi je opcija da kupim nešto, donesem kući i isprobam, pa ako nije dobro, može da se vrati. Mnogo puta mi se dešavalo i da kupujem pa sakrijem kese kad uđem u kuću i posle rasporedim stvari - ispričala je pevačica.

Bonus video:

03:58

S MUSTAFOM NE KOMUNICIRAM Emina Jahović progovorila za KURIR, konačno priznala ISTINU, otkrila sve o deci i vaspitavanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja