BEKI BEKIĆ DAN PRED VENČANJE ĆERKE SAZNAO DA SE UDAJE! Pevač i njegova supruga ostali šokirani: "Sve vreme je pričala da neće..."
Foto: Kurir televizija

šok

BEKI BEKIĆ DAN PRED VENČANJE ĆERKE SAZNAO DA SE UDAJE! Pevač i njegova supruga ostali šokirani: "Sve vreme je pričala da neće..."

Stars -

Beki Bekić uživa u skladnom braku sa suprugom Nadom više od tri decenije, a pre nekoliko godina ćerka Emilija je zatekla svoje roditelje kada im je bez ikakve najave saopštila da se udaje.

Iako ne voli da iznosi detalje iz privatnog žiovta, Beki je nedavno otkrio kako su reagovali na ovu neočekivanu situaciju.

Beki Bekić
foto: Dragan Kadić

Iznenadila nas je. Samo nam je rekla sutra budite tu i tu, venčavamo se. Oni su se zabavljali dve i po godine i sve vreme je pričala da joj ne pada na pamet da se udaje, da je još rano i samo odjednom je rekla: „Šta radite sutra? E mi se venčavamo.“ Mi smo ostali šokirani, žena pogotovo. Pozitivno šokirani – rekao je jednom prilikom Beki za domaće medije.

Malo ko zna da Bekijeva starija ćerka slika i prilika svog oca koja je pokrenula Jutjub kanal na kome se prikazuju animirani muzički spotovi namenjeni najmlađima.

Beki Bekić
foto: Pritnscreen/Prva

I dok tata Beki piše i komponuje dečije pesmice, Emilija ih peva, ali uz tatinu pomoć. Kaže da, iako Beki ima 40-godišnje muzičko iskustvo, često je ona ta koja vodi muzičku priču dečijeg kanala „Beba B“.

– On uživa u ovome što radi sa mnom, to je nešto potpuno novo i drugačije od onoga što je radio. Ipak, i kada pevamo, ja ga više puta vraćam jer krene da peva trilere (smeh). Mnogo je zanimljivo i često mu se dešava. Jeste moj tata, ali je profesionalac u poslu i stvarno zna da se prešalta iz dečijeg moda u odrasli – s osmehom priča i otkriva šta se ovih dana krčka u njihovom studiju.

Kurir.rs/ Grand/ Preneo: M. J.

Bonus video:

02:51

BEKI BEKIĆ OTKRIO POSLEDNJU ŽELJU MARINKA ROKVIĆA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track