KAĆA I GOBELJIĆ PROGOVORILI O BRAKU! Otkrili kako rešavaju nesuglasice i ko radi kućne poslove: Marko se ne libi da pusti usisivač
Foto: Nemanja Nikolić

INTERVJU

KAĆA I GOBELJIĆ PROGOVORILI O BRAKU! Otkrili kako rešavaju nesuglasice i ko radi kućne poslove: Marko se ne libi da pusti usisivač

Stars -

Katarina Grujić i njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić ne kriju da bi želeli da njihoc dom postane brojniji za još dece. Devojčici Katji, koja je od samog rođenja centar njihovog sveta, rado bi da podare i brata i sestru.

Katarina Grujić
foto: Printscreen/Instagram

- Nikada ne legnemo u krevet ljuti. Dok ne rešimo nesporazume, ne odlazimo na spavanje. Volimo se više nego prvog dana i ubeđeni smo da će naša ljubav s godinama samo rasti, a u brak kao instituciju verujemo oboje - naglasila je Katarina, koja se za Marka udala nakon godinu i po dana zabavljanja.

Kruna njihove ljubavi svakako je ćerka Katja.

- Nastojaćemo da Katji podarimo i brata i sestru. Maštamo o velikoj porodici s bar troje dece i voleli bismo da starosna razlika među njima bude minimalna kako bi mogli da se druže.

Pevačica i fudbaler su već neko vreme razdvojeni, jer Marko zbog poslovnih obaveza u fudbalskom klubu Kafisija živi u Atini. Ipak, kada su zajedno, sve kućne poslove rade skupa.

- Ne delimo poslove na ženske i muške. Marko se ne libi ni da usisa stan ni da spremi večeru, ali uglavnom to obavljam ja. On mi mnogo pomaže oko Katje, pa kada mu je ostavim i na nekoliko dana, ukoliko zbog posla moram da otputujem, ne brinem da li je gladna, okupana... Tu su, naravno, i naši roditelji da priteknu kada zatreba, ali najveći deo poslova obavljamo sami - kaže Kaća, sa čim se slaže i njen suprug.

Đani, svadba, Đanijev sin, svadba Đanijevog sina, Katarina Grujić
foto: Nemanja Nikolić

Na pitanje kakva je Grujićeva domaćica i kuvarica Gobelja bez razmišljanja odgovara:

- Odlična! Nemam ni jednu jedinu zamerku. Znala je da kuva i pre nego što je mene upoznala, a otkad je postala majka, još se više usavršila. Zbog brzog načina života često poručujemo hranu, ali ja ipak najviše volim kada mi ona nešto spremi - iskren je Marko.

Ovo je prvi Božić koji će Grujićeva proslaviti bez oca i supruga. - Ove godine na Božićnoj trpezi faliće i tata i Marko, ali šta je, tu je. Tata je poslom u Crnoj Gori, a Marko u Atini. Moja mama, sestra Bojana sa sinom Lavom, Katja i ja bićemo sami, ali ćemo uživati u božićnoj trpezi koju nas tri pripremamo. Ispoštovaćemo sve običaje, umesiti česnicu...

Kurir.rs/ Informer/ Preneo: M. J.

Bonus video:

02:02

Katarina Grujić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track