ALEKSANDRA PRIJOVIĆ PRIZNALA KAKAV ODNOS IMA SA FILIPOM IZA ZATVORENIH VRATA: Živac sam, rešavam sve u sekundi, ne ćutim mu
Foto: Nemanja Nikolić

opa

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ PRIZNALA KAKAV ODNOS IMA SA FILIPOM IZA ZATVORENIH VRATA: Živac sam, rešavam sve u sekundi, ne ćutim mu

Stars -

Pevačica Aleksandra Prijović je na najradosniji praznik odgovarala i na radosna pitanja, a jedno od njih je gde se sa Filipom ljubila do svitanja, na šta je Aleksandra kao iz topa odgovorila:

- U Majamiju.

Aleksandra Prijović kaže da obožava taj grad i da je upravo tu Filip Živojinović i verio.

Aleksandra Prijović
foto: Printscreen

- Da, sedeli smo na plaži i na plaži me i verio. Toliko volim taj grad, valjda zato što smo te prve zajedničke trenutke proveli tamo. Kad smo krenuli da se zabavljamo, ja sam otišla i nekako mi je to tako ostalo u sećenju. Uvek kada idemo, ja se setim toga koliko je, jer naravno, mislim, danas je takođe lepo, ali to nekako, kada smo se upoznali, kada smo te krenuli sa zabavom, uvek se ljudi najviše, najradije sećaju tih trenutaka - kaže Aleksandra a na pitanje da li se nećkala kada je Filip zaprosio odgovara:

- Nisam se nećkala. Šokirala sam se, nisam očekivala. Mada mi je bio sumnjiv, rekao ma nema šanse, sad će baš... Na plaži, sedeli smo na peškiru. Bilo je jako lepo, jako emotivno i pili smo koktele, pa smo zvali naše porodice, onda su svi plakali, naravno. Ko što radi, mi plačemo.

Iako je od tog momenta prošlo već nekoliko godina, Aleksandra ga se rado seća, a nema ni razloga da bude drugačije s obzirom na to da na pitanje kako se slažu u svakodnevnom životu, oko deteta i nekih osnovnih stvari, kao i ko prvi kaže izvini, odgovara sa osmehom:

Aleksandra Prijović
foto: ATAImages

- Ne, tu smo isti, zato što on, na primer, isti smo i po pitanju da kada smo ljuti, onda to podjednako nas i drži. A, isto tako, nekako krenemo normalno, pričamo kao, ništa se nije desilo. Sve je okej. Ali mi nemamo, mi zaista nemamo ne znam ni ja koje svađe. Mene, na primer, mene najviše nerviraju neke gluposti. Na primer, što neće da spusti roletne do kraja, ja ne mogu da spavam ako nije skroz mrak i onda se iznerviram i odem u drugu sobu. Kažem, eto, sad podigni roletne i spavaj. Ili klima, to nam je najveći problem od prvog dana. Meni je hladno, ja ne mogu da podnesem, a on stavi na 19. I njemu nikada dovoljno hladno, meni nikada dovoljno toplo i tu smo u problemu.

Aleksnadrin suprug Filip piše pesme, ali kaže da se još uvek nije dogodilo da je napisao neku za koju je rekla da joj se ne sviđa.

- To me nikada niko nije pitao, i sa njim mi se to nikada nije desilo. Napisao je on dosta pesama i ja imam, pa sigurno kada je on u pitanju deset pesama već kod kuće, ali da mi se neka ne sviđa ja bih rekla iskreno sve. Samo iskreno. A koja je poenta da ga lažem - kaže otvoreno Aleksandra i na pitanje da li je od onih žena koje odmah saopštavaju da postoji problem ili od onih koje ćute godinama kaže:

Filip Živojinović
foto: Printscreen/paparacolov

- Ne, ja ne ćutim. Možda ovako izgledam mirno, za mene je televizija mesto gde zaista treba biti odmeren, to je moje mišljenje, ali ja uvek pričam ono što mislim zaista. Svakako da nisam toliko baš mirna, ja sam više malo živac, to jest Filip nije uopšte, a ja jesam i ako me nešto nervira, ako postoji neki problem on je taj koji može da ćuti a ja sam ta koja će reći iste sekunde da mi nešto smeta. Neću sačekati. Sekund neću bukvalno sačekati. Odmah moram da kažem.

Za Kurir preneo Lazar Stanušić / Blic

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track