KATARINA GRUJIĆ I BOŽIĆ PROSLAVILA BEZ SUPRUGA: Njemu je teže, kada dođe ovaj period oči su mi pune SUZA! Pevačica sve PRIZNALA
Foto: Damir Dervišagić, Nebojša Mandić

sve zbog bolje budućnosti

KATARINA GRUJIĆ I BOŽIĆ PROSLAVILA BEZ SUPRUGA: Njemu je teže, kada dođe ovaj period oči su mi pune SUZA! Pevačica sve PRIZNALA

Stars -

Katarina Grujić je u Novu godinu ušla sa ćerkom Katjom, bez supruga Marka Gobeljića, koji zbog klupskih obaveza nije mogao da dođe u Srbiju.

U slučaju ovog para, pokloni se ne razmenjuju uoči praznika, kada su nas i ugostili zajedno. Ne kriju da im razdvojenost teško pada, a pevačica ističe da joj fudbaler uvek ispunjava sve želje.

Katarina Grujić
foto: Printskrin/Instagram

- Kupujem za moju i Markovu porodicu, sve žive, a sebi nikad ništa, ovoga puta ću se častiti u januaru, kada odem u London da pevam. Marko stvarno sluša, mnogo me je puta iznenadio, kažem u prolazu kada mi se nešto svidi i to se stvori posle nekoliko dana. Zna šta volim - rekla je Kaća, koja nas je sprovela kroz prostranu dnevnu sobu, gde preovladavaju zlatni i beli tonovi, te se osvrnula na daljinu koja ih sada razdvaja.

Katarina Grujić, Marko Gobeljić
foto: ATA images

- Mi smo relativno brzo počeli da živimo zajedno i nismo se puno razdvajali, vikendom je bio u karantinu zbog utakmica, a ja sam išla da radim. Preko radnih dana smo stalno bili zajedno. Teško mi sada ovo pada, nismo navikli jedno bez drugog. Sve ovo sada radimo zbog naše i Katjine budućnosti, mladi smo i zdravi, tako treba. Mislim da je njemu teže jer je sam, nas obilaze i njegovi roditelji... Kada je putovao, bio je ili sa mnom ili sa prijateljima, porodicom, nikada sam. Kada dođe ovaj period, o čemu god da pričam, oči su mi uvek pune suza, kada treba da budemo najsrećniji i da budemo zajedno, nismo, ali dobro... Dug je period pred nama, biće prilika - iskrena je pevačica i dodaje:

- Nažalost, Marko za Božić neće biti sa nama, biće u karantinu jer imaju utakmicu. Opet se nešto zakomplikovalo, nikada se više i ne zna kada su te utakmice, ja za Božić nikada ne radim, ali ne možemo ni da odemo kod njega.

Kurir.rs/ Blic/ Preneo: M. J.

Bonus video:

02:02

Katarina Grujić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track