"BORIS TADIĆ IDE NA OPERACIJU" Ljilja saznala za tajnu političara u stranoj ambasadi, pa šokirala sve jednom rečenicom
Foto: Beta Milan Ilić, Nemanja Nikolić

nije sve tako crno

"BORIS TADIĆ IDE NA OPERACIJU" Ljilja saznala za tajnu političara u stranoj ambasadi, pa šokirala sve jednom rečenicom

Stars -

Ljiljana Stanišić bila je gošća sedme epizode podkasta "Nije sve tako crno" autora i voditelja Jovane Matić Đokić i prvi put govorila o svom životu ali i poslovnim uspesima.

Ljiljana Stanišić
foto: Petar Aleksić

Godinama za estradu predstavlja strah i trepet, ali i za mnoge političare kao i javne ličnosti koje su bile deo njenih priča. Stanišićka slovi od samog starta za novinara ekskluzivca, nekoga ko vidi i čuje sve što drugi ne uspevaju.

Ljiljana Stanišić
foto: Petar Aleksić

- Moja karijera je počela u novini Pres i prvi dan me je urednik poslao u jednu ambasadu gde je bio Boris Tadić, tadašnji predsednik. Tada još nisam znala da li ću da radim politiku, estradu ili nešto treće. Došla sam sa koleginicom i mudro ćutala da čujem šta se priča. U neformalnom razgovoru čula sam da Boris Tadić ide na operaciju "ahilove pete" - govorila je novinarka.

Boris Tadić
foto: Kurir televizija

- Kada sam se vratila u redakciju, koleginica je predočila svoj izveštaj o bilateralnim odnosima, planovima i poslovanju predsednika dok sam ja ćutala... Kada me je urednik pitao šta ja imam od informacija sa događaja na kojem sam poslovno poslata, rekla sam: "Ja imam da Tadić ide na operaciju". Sve prethodno što je koleginica ispričala je palo u vodu jer je to bila naslovna strana. Naravno, informacija je bila potvrđena - rekla je Ljiljana.

Kompletan intervju pogledajte na jutjub kanalu Kurira.

NIJE SVE TAKO CRNO

Svake srede u 20 časova samo na Youtube kanalu i sajtu Kurira pratite novo izdanje emisije koja će vam vratiti veru u sebe, ali i svetlije sutra.

Teme i sadržaj će vas možda ponekad rastužiti ili rasplakati, ali i promeniti pogled na svet i ubediti da NIJE SVE TAKO CRNO.

Nije sve tako crno
foto: Kurir

Pred vama će biti tople ljudske priče, svakodnevni problemi, iskustva poznatih ali i manje poznatih lica koja će progovoriti o svojim ne tako lakim životnim trenucima i pomoći da prevaziđete svaki loš period u životu i shvatite da uvek postoji svetlo na kraju tunela.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:18

Ljiljana Stanišić riba studio Sceniranja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track