"MELINA DŽINOVIĆ MI JE ČUVALA SINA DOK SAM RADILA INTERVJU" Ljiljana o majčinstvu, stravičnom odricanju i borbi za bolje sutra
Foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

nije sve tako crno

"MELINA DŽINOVIĆ MI JE ČUVALA SINA DOK SAM RADILA INTERVJU" Ljiljana o majčinstvu, stravičnom odricanju i borbi za bolje sutra

Stars -

Ljiljana Stanišić bila je gošća sedme epizode podkasta "Nije sve tako crno" autora i voditelja Jovane Matić Đokić i prvi put govorila o svom životu ali i poslovnim uspesima.

Ljiljana Stanišić
foto: Petar Aleksić

Godinama za estradu predstavlja strah i trepet, ali i za mnoge političare kao i javne ličnosti koje su bile deo njenih priča. Stanišićka slovi od samog starta za novinara ekskluzivca, nekoga ko vidi i čuje sve što drugi ne uspevaju.

Ljiljana je priznala drugu, surovu stranu novinarstva i progovorila o neprespavanim noćima, ali i majčinstvu koje je nije omelo da predano radi svoj posao i da svojoj deci uvek bude na dohvat ruke.

Ljiljana Stanišić
foto: Kurir

- Bilo mi je jako teško u početku. Sinovi su bili mali, ja sam morala da radim i zato sam ih svuda vodila svuda sa sobom. Više puta sam sebi rekla "Nikakva si majka". Bilo je mnogo odricanja. Dešavalo se da u dva sata noću čekam nekog političara ili neku drugu javnu ličnost iz nekog razloga jer istraživanje mora da se završi, a da ne bih bila razdvojena od dece vodila sam ih sa sobom. Nije mi bilo važno gde idem, važno mi je samo da su sa mnom. Recimo, jednom prilikom su spavali u kolima dok smo čekali ličnost da se pojavi - rekla je novinarka i dodala:

Melina Džinović, Haris Džinović
foto: Dragana Udovičić

- Znate kako, jedne godine, radili smo u Crnoj Gori. Bilo je to pre 11 godina, pošto moj mlađi sin ima 12-st godina. Svi mediji su bili radno na primorju. Naravno povela sam decu na more. Gde ja tu i oni. Melina Džinović je bila smeštena sa svojom decom u jednom hotelu. Čule smo se oko letnjeg intervjua. Povela sam sina i ona se žena oduševila što dete ide sa mnom. Kada smo nas dve završile sa razgovorom, ona me je pitala da mlađi sin ostane na bazenu jer su tu bila i njena deca. Pričuvala ga je kratko dok sam ja sa starijim sinom otišla da uradim drugi intervju - govorila je Ljiljana, a ceo intervju pogledajte na jutjubu Kurira.

NIJE SVE TAKO CRNO

Svake srede u 20 časova samo na Youtube kanalu i sajtu Kurira pratite novo izdanje emisije koja će vam vratiti veru u sebe, ali i svetlije sutra.

Teme i sadržaj će vas možda ponekad rastužiti ili rasplakati, ali i promeniti pogled na svet i ubediti da NIJE SVE TAKO CRNO.

Nije sve tako crno
foto: Kurir

Pred vama će biti tople ljudske priče, svakodnevni problemi, iskustva poznatih ali i manje poznatih lica koja će progovoriti o svojim ne tako lakim životnim trenucima i pomoći da prevaziđete svaki loš period u životu i shvatite da uvek postoji svetlo na kraju tunela.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:48

Voditeljka Sceniranja Ljiljana Stanišić letuje u Istanbulu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track