MALO KOJEM SRBINU JE OVO POŠLO ZA RUKOM Evo u kakvom su odnosu bivša i sadašnja žena Darka Lazića, Sevićka otkrila jednim POTEZIM
Foto: Petar Aleksić, screenshot

MALO KOJEM SRBINU JE OVO POŠLO ZA RUKOM Evo u kakvom su odnosu bivša i sadašnja žena Darka Lazića, Sevićka otkrila jednim POTEZIM

Stars -

Ana Sević, bivša supruga Darka Lazića, pokazala je još jednom da je u odličnim odnosima sa sadašnjom suprugom njenog bivšeg muža.

Ana je, naime, objavila fotografiju svog sina koji pozira u trenerci koje dizajnira i proizvodi upravo Darkova supruga Katarina.

- Ovaj moderni mladić nosi prelepu trenerku - napisala je Ana ispod slike sina.

Ana Sević
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Sevićka je sve iznenadila kada se sa suprugom Danijelom pojavila na svadbi bivšeg muža s obzirom na to da je sa Darkom imala turbulentan odnos nakon razvoda. Sada je svima jasno da su odnose izgladili i da je sada sve u najboljem redu.Ana je tada za Kurir otkrila šta je poželela Darku i Katarinu.

- Darku sam poželela sve najbolje. On je znao da mi dolazimo, malo smo kasnili, ali smo došli u pravo vreme. Ja Darku želim sreću i radost i nadam se da se više neće ženiti. Darko i ja smo prijatelji sada, kao što smo pre naše ljubavi i bili prijatelji i možda je bolje bilo da je tako ostalo. Katarinu sam izgrlila i izljubila, rekla mi je da joj je mnogo drago što smo ovde. Mi imamo u našim životima jednu osobu koja će nas spajati zauvek. Daniel je odmah rekao da se podrazumeva da idemo na svadbu. Darko je svestan da Lorena sa njim i sa mnom provodi najvipe vremena. Darko i ja sve što imamo da rešavamo rešimo preko suda, a ovako smo privatno super. Sa sudom smo završili zauvek, to je bilo pre.

Darko Lazić
foto: Printskrin/Instagram

- Naravno, na prvom mestu je ona i uvek će biti ona, kao figura oko koje se sve vrti. Ništa tu nije čudno, što se mene tiče, potpuno je očekivano i to je to - istakla je Ana.

Inače, Darko i Ana Sević zakonski su se razveli 16. maja 2019. godine, a nakon toga su ostali u prijateljskim odnosima. O njihovom krahu braka se mesecima pričalo, a Darko je u više navrata progovorio o odnosu sa njom.

- Ana i ja smo civilizovani ljudi, i dalje smo u odličnim odnosima, jer prvenstveno smo uvek bili prijatelji, a pritom imamo ćerku, koju volimo najviše na svetu. O svemu smo se dogovorili. Ćerka će živeti sa Anom, ali će prvi i treći vikend u mesecu provoditi kod mene. Za praznike smo se isto dogovorili da ih delimo jednako, jedan praznik malena je kod mene, drugi kod nje - rekao je Darko tada nakon razvoda od prve supruge.

Bonus video:

00:15

Ana Sević objavila snimak iz luks stana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track