ANA NIKOLIĆ NAŠLA NOVOG DEČKA?! Objavila fotku sa opasnim BAJOM, a svi se pribojavaju da se ne desi isto što i sa BOGOSLOVOM
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

ANA NIKOLIĆ NAŠLA NOVOG DEČKA?! Objavila fotku sa opasnim BAJOM, a svi se pribojavaju da se ne desi isto što i sa BOGOSLOVOM

Stars -

Pevačica Ana Nikolić navodno je ponovo zaljubljena i ima novog dečka. Ona je na Instagramu podelila njihovu zajedničku fotografiju, na kojoj oboje nose naočare, dok je pevačica još i napućila usne.

Ana Nikolić
foto: Printscreen/Instagram

Navodno je reč je o izvesnom Namanji, koji je navodno razveden i ima dete.

Ovaj put Nikolićeva nije mnogo pisala i objašnjavala na Instagramu, kao kada se zaljubila u bogoslova, s kojim je veoma brzo raskunula. Pevačica je ostala tajanstvena ne želeći ovaj put valjda da baksuzira svoju ljubav.

Podsetimo, pre nekoliko meseci Ana je šokirala javnost kada je objavila fotografiju sa dečkom, bogoslovom, izjavljujući mu ljubav javno. Međutim, nedugo posle toga, Nikolićeva je, razočarana i ljuta, napisala da su raskinuli zbog toga što njen partner, kako je navela, nije bio veran i lojalan za razliku od nje.

Zabrinjava svojim ponašanjem

Nikolićeva je poslednje vreme veoma često u žiži javnosti zbog čestih svađa i skandala na javnim mestima. Nedavno je napravila skandala kada je ispred zgrade kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, kada ga je čupala i grebala. Pevačica je sam skandal demantovala, ali su Rale i Olja Bajrami, koja je u tom trenutku bila u studiju, potvrdili napad. Ana je te noći dva sata čekala ispred studija u kolima da Rale siđe i još jednom se obračuna sa njih, a sve su zabeležili i fotoreporteri.

Ana Nikolić
foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić, ATA images

Rasta naslednicu odveo na Jamajku

Ana Nikolić zvanično se razvela 2019. godine, ali je sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom povremeno u korektnim odnosima. Imali su turbulentan period, nesuglasica i svađa, ali se trude da ostanu civilizovani zbog ćerkice. Rasta je tako Taru odveo na putovanje na Jamajku, zemlju o kojoj je sanjao da poseti.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:26

Ana Nikolić pozirala u gacama, širila noge

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track