POČELA TURNEJA DRAGANE MIRKOVIĆ U TUZLI! Zlatnim slovima se upisala u istoriju humanosti
Foto: Goran Jovanović

ekskluzivno

POČELA TURNEJA DRAGANE MIRKOVIĆ U TUZLI! Zlatnim slovima se upisala u istoriju humanosti

Stars -

Mnogo puta tokom svoje četiri decenije duge karijere Dragana Mirković pomerala je granice, ali je neposredno na početku svoje velike turneje Do poslednjeg daha uradila nešto što niko pre nje nije - postavila je nove standarde i kada je humanost u pitanju.

Regionalna muzička zvezda objavila je da će čitava turneja osim u znaku hitova koji su obeležili njenu karijeru biti i u znaku pomoći onima kojima je to najpotrebnije a prvi korak na ovom putu desio se na koncertu u Tuzli.

Dragana Mirković
foto: Goran Jovanović

Neposredno pre nego što će izaći na scenu u prepunoj dvorani Mejdan Dragana je imala prilike da upozna porodicu iz Tuzle kojoj je već tokom dana uplaćena pomoć u iznosu od deset hiljada maraka.

Asmir Mulabdić, samohrani otac devetoro dece bio je ganut gestom folk zvezde koja se odrekla zarade da bi pomogla drugima, dok su se mališani radovali da upoznaju omiljenu pevačicu.

- Sreća se uvećava deljenjem, i moja želja je da u godini u kojoj slavim jubilej svuda gde mogu učinim ljude srećnima. U svakom gradu ću odabrati one kojima je pomoć najpotrebnija, a porodica Mulabdić je samo prva od mnogih čija me je sudbina ganula i osetila sam potrebu da pomognem koliko mogu- rekla je vidno dirnuta Dragana.

Dragana Mirković
foto: Goran Jovanović

Kurir stars

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track