CAKANINA UNUKA IMA ŽELJU DA POSTANE PEVAČICA! Baka blista od ponosa "Srećna sam, moramo da čuvamo naše korene..."
Foto: ATA Images

CAKANINA UNUKA IMA ŽELJU DA POSTANE PEVAČICA! Baka blista od ponosa "Srećna sam, moramo da čuvamo naše korene..."

Stars -

Dragica Radosavljević Cakana u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ nastupila je sa koreografijom koju je činilo preko osamdeset devojčica različitih uzrasta.

Ona ističe da je posebno srećna što je mogla sa njima da nastupi u emisiji i da tako ulepša praznične dane gledaocima.

Dragica Radosavljević Cakana
foto: Printscreen/Grand

Cakanina unuka postaje pevačica

- Poseban povod su obe pesme, ali posebno numera „Čuvaj Bože narod svoj“. Ta pesma je po meni druga himna Srbije. Šta možete drugo da poželite svom narodu, nego da budu u miru i zdravlju. Decu je dovela moja drugarica Maja iz plesnog studija u Požarevcu, ja kad god imam priliku da dovedem ovoliko dece, iskoristim je – rekla je pevačica i dodala.

- Sve je prošlo lepo, ima puno roditelja i dečice, ali ja mislim da je ovo pravi pogodak bio da se pojave u prazničnim emisijama.

Dragica Radosavljević Cakana
foto: Printscreen/Grand

Pevačica ne krije i da su njeni unuci talentovani za muziku i dodaje da je posebno ponosna na činjenicu da će jedna unuka sigurno nastaviti njenim stopama.

- Svi su talentovani, samo treba da vežbaju Dunja i Mirka da, Uroš i nije baš talentovan. Sviraju klavir, mi često pevamo zajedno te izvorne pesme, ali oni imaju neki svoj fazon u to se ne mešam. Dunja jako lepo peva i voli stare pesme, najviše mi se dopada što voli i oseća tu muziku. Moramo da čuvamo naše korene, baštinu i tradiciju. To se prenosi sa kolena na koleno, a ja sam srećna što imam kome da prenesem pa će oni nekome svom preneti – govorila je Cakana.

Dragica Radosavljević, Dragica Radosavljević Cakana, Cakana
foto: Ana Paunković

Cakana isto tako kaže da će svoju unuku podržati ako se odluči na korak da se jednog dana pojavi na estradnoj sceni.

- Baka će reći: "Pevaj Dunja, ko peva zlo ne misli". Uvek će imati moju podršku. Dunja voli da peva, ali da dođe da peva u emisiji više bi glumila manekenku nego pevačicu, mršava je kao grana – zaključica je.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

01:38

Cakana u Usijanju o Tozovcu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track