NE VOLIM PESMU 'STARIJI SI ČOVEK'! Mina Kostić otkrila zašto nerado peva svoj mega hit i sa emocijom progovorila o DŽEJU (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić, Kurir TV

kurir tv

NE VOLIM PESMU 'STARIJI SI ČOVEK'! Mina Kostić otkrila zašto nerado peva svoj mega hit i sa emocijom progovorila o DŽEJU (VIDEO)

Stars -

U emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića, režija je pustila dva snimka Mine pevačice Mine Kostić koja je gostovala u emisiji.

Na jednom, nastupa sa legendom Džejom Ramadanovskim gde pevaju vanvremenski duet: Slavija, a na drugi je njen spot za takođe veliki hit: Stariji si čovek.

Divan Šou
foto: Kurir

Pevačica je na snimke reagovala emotivno, posebno zbog njenog dragog kolege Džeja:

- Kada vidim ovo sa Džejem, jako sam tužna. A i tu jako podsećam na svoje dete. Ona baš liči na mene. Sem što je visoka na oca istA je ja. Ako kažu da sam lepa, ona je još lepša. Bavi se manekenstvom, ima14 godina i jako sam ponosna na nju. Jako je dobra. I ovaj snimak me baš asocira na moje dete. O Džaju da ne pričam. Veže me jedna lepa uspomena za njega, tužna, ali Bože moj.

02:23

NE VOLIM PESMU STARIJI SI ČOVEK! Mina Kostić otkrila zašto nerado peva svoj mega hit, pa sa emocijom progovorila o DŽEJU

Za pesmu Stariji si čovek nije baš imala reči oduševljenja:

"Slavija" je Evergreen, nešto što će ostati antologijski. Stariji čovek isto tako, mada ja tu pesmu više ne volim. Asocira me na neke ružne stvari. Koje su se tada dešavale. Ali dobro, šta je bilo, bilo je. Pevam tu pesmu, naravno, i po pet puta na nastupima.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:43

SVI SMO PLAKALI UZ DŽEJEVE PESME! Mina Kostić o atmosferi sa svadbe Marije Ramadanovske: Očekivala sam više kolega

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja