KOD MENE JE PEVANJE NA PRVOM MESTU PA PLES, A KOD NJE OBRNUTO! Sari Reljić krivo što je porede sa FATALNOM kolegicom (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

stars

KOD MENE JE PEVANJE NA PRVOM MESTU PA PLES, A KOD NJE OBRNUTO! Sari Reljić krivo što je porede sa FATALNOM kolegicom (VIDEO)

Stars -

Gostujući u emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića, pevačica Sara Reljić rekla je da je po njenom mišljenju prethodnu godinu ubedljivo obeležila njena koleginica Aleksandra Prijović, ali i Tea Tairović:

Divan Šou
foto: Kurir

- Mislim da je svakako, da kažem, Prijovićka obeležila godinu za nama i dobro, Tea, eto. Ja se nadam da će neke jedne godine to biti ja.

Sa Teom je često porede, zbog čega joj nije drago:

- Meni je iskreno jako krivo zbog toga, zato što sam ja krenula sa tim odavno i onda sad ispada kao da ja nekoga kopiram. Stvarno ne kopiram nikoga, ja sam devojka koja je odrasla na Šakiri, tako da meni je Šakira pojam. I još kad smo bili u takmičenjima sam ja igrala taj trbušni ples, uvek, dok je ona, na primjer, igrala latino plesove.

Bonus video:

01:47

KOD MENE JE PEVANJE NA PRVOM MESTU PA PLES, A KOD NJE OBRNUTO! Sara Reljić krivo što je porede sa FATALNOM kolegicom

Takvo poređenje ne prija joj iz još jednog razloga:

Generalno mi je krivo zato što ja bih nekad, znaš, i kad zaigram i kad odigram dole u komentarima vidim..kopira je. Možda što je prosto devojka popularnija od mene što da radim, to su činjenice. I onda nekako misle oni koji još nisu čuli za mene ili oni koji me nisu od početka ispratili da je ja imitiram. Dobro, meni je, na primjer, pevanje uvek bilo primarno, a ples, ovaj, na drugom mestu, a ona je malo obrnuta.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

01:07

SARA RELJIĆ PROGOVORILA O NEPRISTOJNOJ PONUDI: Kad sam to čula u toku takmičenja bila sam zgranuta, ali doći će i mojih 5 minuta!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track