ŽELJKO MITROVIĆ JE TADA ZAKAZAO HITAN SASTANAK SA JOVANOM JEREMIĆ! Dobila je dva uslova, zbog 2. je PLAKALA kao kiša, svi DETALJI
Foto: Printscreen

brodolom

ŽELJKO MITROVIĆ JE TADA ZAKAZAO HITAN SASTANAK SA JOVANOM JEREMIĆ! Dobila je dva uslova, zbog 2. je PLAKALA kao kiša, svi DETALJI

Stars -

Atraktivna voditeljka Jovana Jeremić na Pink televiziji ne prestaje da niže uspehe, a sada je iznenadila javnost kada je otkrila da ju je Željko Mitrović kaznio sa 50% od plate.

Naime, nekoliko meseci ranije, Jovana je priznala da je zbog Mitrovića pustila suzu, a evo i zašto.

Kako je lepa voditeljka stalno ističe, ona mu ništa ne zamera, već priznaje krivicu, a jednom prilikom voditeljka je otkrila i kako je došlo do toga da pređe na Pink televiziju.

Željko Mitrović, Jovana Jeremić
foto: Printscreen

- To je bio sudbinksi susret. Na keju sam vozila rolere i naletela sam na Željka Mitrovića koji je vozio skejt i posle mi reci da ne postoji sudbina. Željko je bio kod svoje majke, baba Milke, a ja sam nju znala. Ja sam inače kod baba Milke znala da odem sa Leom da popijem kafu i da jedem njene vanilice, ona je mene jako volela, tako da je Lea u Željkovoj kući prve korake napravila. To ni Željko ne zna, ja mu nisam rekla, jer nisam želela da se šlihtam. Ja sam vozila rolere i naletela sam Željka, a on mi je zakazao sastanak sutradan - ispričala je Jovana.

Jovana je otkrila da je sastanak trajao samo tri minuta.

- Istina je da sam znala da Željko tuda šeta, ali nisam znala da ću da naletim na njega i sutra mi je zakazao sastanak u jednom restoranu u 15 časova. Čekala sam ga dva i po sata, a onda je došao. Prvo što mi je rekao jeste: "Gde si ti bila do sada i kako je moguće da ti do sada nisi došla na Pink, gde si bila ceo život?". Naš poslovni sastanak je trajao tri minuta, rekao mi je radićeš jutarnji program vikendom, imaćeš platu toliko i toliko - ispričala je Jovana, pa otkrila koje uslove je za nju imao Željko Mitrović:

Jovana Jeremić
foto: Printscreen

- Prvi uslov je da budeš ono što ti jesi i da nikad ne izgubiš sebe, jer ja hoću takvu Jovanu u informativi, a drugi je da Lea progovori, a meni su samo krenule suze - otkrila je Jovana za Informer.

Podsetimo, prvi čovek Pink televizije, Željko Mitrović, gostovao je danas u Jutarnjem programu kod voditeljke Jovane Jeremić.

Željko je u emisiju došao sa razlogom koji Jovani nije išao u prilog.

Naime, Mitrović je kaznio voditeljku Jovanu Jeremić u programu uživo, i to sa 50 odsto od plate.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen

Voditeljka je zamolila Mitrovića da objasni zašto je došlo do toga, nakon čega je pomno pratila njegovo obrazloženje.

Alo / Kurir, preneo Lazar Stanušić

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track