ONA JE BOMBA! Sonja raspametila stajlingom za doček, BEZOBRAZNO DUBOK šlic otkrio intimu, mnogi se pitaju nosi li DONJI VEŠ
Foto: ATA Images

ONA JE BOMBA! Sonja raspametila stajlingom za doček, BEZOBRAZNO DUBOK šlic otkrio intimu, mnogi se pitaju nosi li DONJI VEŠ

Stars -

Sonja Vuksanović, bivša supruga Željka Šašića i Ace Lukasa, svojim izgledom u petoj deceniji pleni, međutim skandalozni stajling koji je ponela sinoć za doček Srpske Nove godine privukao je ogromnu pažnju.

Sonja Vuksanović
foto: Printscreen/Instagram

Naime, Sonja je odlučila da obuče crnu haljinu sa ogromnim prorezom u predelu stomaka i bokova, a mnogi su posumnjali da Lukasova bivša nije nosila donji veš.

Sonja Vuksanović
foto: Printskrin/Instagram

Sonja je gore bila skroz zatvorena i ceo stajling je upotpunila čizmama preko kolena, međutim niko nije mogao da odvoji pogled sa skandaloznog otvora na haljini.

Sonja Vuksanović
foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Sonja Vuksanović, rođena Višnjić, postala je poznata javnosti najpre kao supruga Željka Šašića, a potom i Ace Lukasa za kojeg se udala nakon prvog razvoda.

Rođena je 19. marta 1976. godine u Beogradu. Jedno vreme je živela u Nemačkoj, a potom se vratila u srpsku prestonicu.

Domaća javnost ju je upoznala 1994. godine kao suprugu popularnog pevača sa kojim je dobila ćerku Sofiju. Pojavila se u Šašićevom spotu za pesmu "Ona je priča života moga", a u braku su bili punih deset godina, dok se prvi susret desio na jednom njegovom nastupu.

S obzirom da su joj roditelji živeli i radili u Nemačkoj, detinjstvo i mladost je provela u gradu Dizeldorfu. Na jednom nastupu je upoznala pevača Željka Šašića i ubrzo su počeli da se zabavljaju.

Venčali su se u Nemačkoj, a u braku su bili nekoliko godina sve dok nije upoznala Acu Lukasa za kojeg se Sonja 2010. godine i udala.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:15

Aca Lukas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track