SPEKTAKL U SURDULICI: Aco Pejović jači od mraza, ceo jug Srbije sačekao ponoć sa poznatim pevačem!
Foto: Promo

SPEKTAKL U SURDULICI: Aco Pejović jači od mraza, ceo jug Srbije sačekao ponoć sa poznatim pevačem!

Stars -

Ni minus osam, koliko je sinoć izmereno na jugu Srbije, nije sprečilo Acu Pejovica da napravi spektakularan koncert u Surdulici.

Aco Pejović
foto: Vanja Obradovic, Đorđe Cvetanovic

Gradski trg bio je pretesan da primi na hiljde ljudi, koliko se okupilo na proslavi Pravoslavne Nove godine. Kolone automobila iz pravca Vladičinog Hana blokirale se ulaz u Surdulicu, pa se činilo da se čitav jug sjatio u ovaj maleni gradić podnožju Vlasine.

00:59

Aco Pejović u Surdulici napravi spektakl za Srpsku novu

I kako to obično biva kada je reč o Aci Pejoviću, ni veliki mraz nije sprečio njegovu publiku da horskim pevanjem dočeka Pravoslavnu Novu godinu i da do duboku u noć odzvanjaju zvuci pesama kao što su "Ponoć", "Ljiljana", "Da si tu", "Da mi je" i mnoge druge.

Aco Pejović
foto: Vanja Obradovic, Đorđe Cvetanovic

"Predivna noć, hvala za ljubav, hvala svima koji su bili uprkos velikoj hladnoći" izjavio je poznati pevač nakon koncerta obećavajući da će uskoro ponovo doći na jug Srbije gde ga očigledno je, obožavaju.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

03:29

Aco Pejović zaludeo Skoplje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track