TRUDNA MINA NAUMOVIĆ DOBIJA PAŽNJU SA SVIH STRANA! Voditeljka pokazala PRPEPISKU, a ova osoba je gleda kao svog IDOLA (FOTO)
Foto: screenshot Pink tv

LEPO

TRUDNA MINA NAUMOVIĆ DOBIJA PAŽNJU SA SVIH STRANA! Voditeljka pokazala PRPEPISKU, a ova osoba je gleda kao svog IDOLA (FOTO)

Stars -

Ognjen Amidžić, voditelj i Tv lice, uživa sa svojom izabranicom Minom Naumović u lepom, skladnom odnosu, a nedavno je otkriveno da par čeka bebu.

Ognjen Amidžić, Mina Naumović
foto: Nemanja Nikolić, Instagram

Mina odlično podnosi trudnoću, a sad je pokazala šta joj majka Zora Naumović šalje u porukama, što ju je i te kako nasmejalo.

- Ne bih se iznenadila da mi se javiš sutra sa Grenlanda srećna i nasmejana! - napisala joj je mama, pa joj je odgovorila sa emotikonima koji se smeju.

Mina Naumović
foto: Printscreen/Instagram

- Stvarno si moj idol, da poziraš sa pingvinima, sa sve bebom! - dodala je Zora.

Inače, o Mininoj jučerašnjoj objavi na Instagramu se uveliko priča, u kojoj je spomenula ime za naslednicu.

- Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna. Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku. Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona - pisalo je u pomenutoj Mininoj objavi.

Kurir.rs/Blic/preneo/N.K.

00:07

Tea Tairović na probi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja