CECA NA GROBLJU ARKANU S VEČNIM KLASIKOM Samo njena torba ko pola Anastasijinog autfita! "NAJBOLJE IZGLEDA KAD SE NAJGORE OSEĆA"
Foto: Petar Aleksić

24 godine od ubistva Željka Ražnatovića arkana

CECA NA GROBLJU ARKANU S VEČNIM KLASIKOM Samo njena torba ko pola Anastasijinog autfita! "NAJBOLJE IZGLEDA KAD SE NAJGORE OSEĆA"

Stars -

Na današnji dan pre 24 godine ubijen je Željko Ražnatović Arkan, koji je sa tri metka ubijen u hotelu "Interkontinental".

Prvo na groblje su stigli Veljko i njegova supruga Bogdana, a nekoliko trenutaka posle i udovica Ceca Ražnatović sa ćerkom Anastasijom i sestrom Lidijom.

pomen Željku Ražnatoviću, Arkan, Željko Ražnatović Arkan
foto: Petar Aleksić

Ceca je na groblje došla u sivom kombinaciji - rolci, kaputu i pantalonama, dok je na nogama imala ravne čizme. Suze je od medija skrivala velikim crnim sunčanim naočarima. Poseban akcenat je bio na klasičnoj crnoj "šanel" tašni, koju pevačica ima već godinama a koja je iz meseca u meseca sve skuplja, pa sada košta 10.500 evra.

1 / 11 Foto: Petar Aleksić

Anastasija je bila sva u crnom. Ona se na groblju na pomenu ocu pojavila u crnoj odevnoj kombinaciji italijanskog brenda "prada". Tako je ona odabrala dugačku jaknu, čizmice, tašnu i crne naočare ovog luksuznog brenda. Supruga golmana Nemanje Gudelja iskeširala sve ukupno oko 5.000 evra na stajling.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

03:34

Ceca Ražnatović intervju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja