EVO KAKO IZGLEDA MAJKA BOGDANA SREJOVIĆA: Ona je nesuđena Cecina svekrva, svi komentarišu njenu OTMENOST!
Foto: Ata images

EVO KAKO IZGLEDA MAJKA BOGDANA SREJOVIĆA: Ona je nesuđena Cecina svekrva, svi komentarišu njenu OTMENOST!

Stars -

Učesnica rijalitija "Zadruga" Jovana Ljubisavljević došla je na premijeru filma Nedelja sa svojim dečkom biznismenom Bogdanom Srejovićem, s kojim već planira i zajedničku budućnost.

Bogdan Srejović ima ćerku Iskru, za koju je jako vezan, a dobio ju je u braku sa Zoranom Tasovac, sadašnjom devojkom pevača Saše Kovačevića, a Jovana se sa njom savršeno dobro slaže.

Bogdan je jednom prilikom pokazao i svoju majku i mnogi su ostavli iznenađeni koliko dobro izgleda Jovanina buduća svekrva, s obzirom na to da Srejović i nekadašnja misica već žive zajedno, a planiraju i venčanje.

Bogdan Srejović, mama, čerka
foto: Printscreen

"Jedna mi je podarila život, druga mu je dala smisao", napisao je Bogdan u opisu slike na kojoj su njegova ćerka Iskra i majka i time stavio do znanja koliko je vezan za porodicu, a njegovoj majci upućeni su brojni komplimenti za odmerenost, eleganciju i mladolikost koje je očigledno nasledio od nje.

1 / 7 Foto: Ata images

Podsetimo, Bogdan je pre Jovane bio u vezi sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović. Posle raskida krenuli su svako svojim putem i retko ih je put navodio jedno na drugo. Na premijeri filma "Nedelja" su se drugi put od raskida našli na istom mestu. Kao i prvi put, bivši ljubavnici nisu se pozdravili, a kako je ranije govorio naš izvor, Srejović, koji je ostao u dobrim odnosima sa Cecom posle raskida, ipak zbog poštovanja prema Jovani ne javlja se bivšoj devojci. Ceca, koja je crvenom tepihom prošetala sa ćerkom Anastasijom, zablistala je u stajlingu od 10.000 evra.

Bonus video:

00:14

Cecin dečko objavio DELIĆ ATMOSFERE iz noćnog provoda! Bogdan Srejović morao da OVEKOVEČI OVAJ MOMENAT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track