ACA SOFRONIJEVIĆ PRVI PUT SA FATALNOM DOKTORKOM NA CRVENOM TEPIHU: Kad se pojavila sve je na trenutak stalo
Foto: Damir Dervišagić

ACA SOFRONIJEVIĆ PRVI PUT SA FATALNOM DOKTORKOM NA CRVENOM TEPIHU: Kad se pojavila sve je na trenutak stalo

Stars -

Aca Sofronijević već više od godinu dana uživa u ljubavi sa plavokosom doktorkom koja mu je vratila veru u ljubav nakon raskida sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk.

Aca Sofronijević
foto: Kurir TV

Premijera filma „Nedelja” okupila je veliki broj javnih ličnosti, među kojima je bio i Aca Sofronijević sa devojkom koja je blistala na crvenom tepihu.

Iako ljubav cveta već duže vreme, tek sada smo imali prilike da vidimo kako izgleda lepa doktorka koja je ukrala srce čuvenom harmonikašu.

Zaljubljeni par nije skidao osmeh sa lica dok su pozirali znatiželjnim fotografima, a o lepoti Acine izabranice bespredmetno je govoriti.

Aca Sofronijević sa devojkom prvi put u javnosti

Plavokosa dama blistala je u kožnoj suknji, oversized sakou, uklopivši uz to crne salonke i belu jednostavnu satensku košulju.

Aca Sofronijević
foto: Katarina Drajic/ATAImages

Aca Sofronijević sa devojkom pobrao je samo komplimente sinoć, a kako i ne bi kada se vidi da su veoma zaljubljeni i srećni, što ne kriju.

Muzičar dugo nije želeo da govori o devojci sa kojom je uplovio u emotivnu vezu, a nedavno smo saznali da oni već duže vreme žive zajedno, te se svi pitaju da li će se uskoro čuti i svadbena zvona.

Aca Sofronijević
foto: Katarina Drajic/ATAImages

- Da, živimo zajedno, uživamo, ja sam jako srećan, a i ona - izjavio je harmonikaš, a onda otkrio i da li ih porodice pritiskaju da naprave svadbu:

- Ne, oni su svi u svom fazonu, znaju da smo mi određeni ljudi, imamo naše puteve, karijere, a sve će doći na svoje kada zatreba.

Kurir.rs/Gloria

Bonus video:

04:51

IVICA DAČIĆ SVAKI PUT SVE BOLJE PEVA, NEKA SAMO TAKO NASTAVI: Poznati harmonikaš ocenio vokalne sposobnosti predsednika Skupštine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track