HARI MATA HARI PROSLAVIO ROĐENDAN, JAVNOST U ŠOKU! Izgleda mnogo mlađe, a evo koliko ima godina!
Foto: Promo

HARI MATA HARI PROSLAVIO ROĐENDAN, JAVNOST U ŠOKU! Izgleda mnogo mlađe, a evo koliko ima godina!

Stars -

Hari Vrešanović poznatiji kao Hari Mata Hari iza sebe ima uspešnu karijeru i velike hitove koje publika obožava, međutim iako je dugo godina na našoj javnoj sceni malo je poznato koliko pevač zapravo ima godina.

Hari Mata Hari
foto: Promo

Hari je pre dva dana proslavio rođendan kada se oglasio na svojim društvenim mrežama i otkrio zanimljivost koju mnogi nisu znali znali.

Koliko godina ima Hari Mata Hari

Hvala svima na divnim rođendanskim željama. 63. rođendan… Idemo dalje – napisao je on uz emotikon srca dok su se u komentarima nizale čestitke, a ova informacija zapanjila je mnoge s obzirom da pevač izgleda mnogo mlađe.

Podsećamo, Hari ima troje dece na koje je izuzetno ponosan, a nijedno od njih nije krenulo njegovim stopama.

Hari Mata Hari
foto: Damir Dervišagić

Oba sina i ćerka su perfektno odgojeni, a imali su i sreću da nađu divne poslove. Damir i Mak su uspešni informatičari, dok je Nađa lekarka, udata za kolegu. Imaju dvoje dece i žive u Švarcvaldu – ispričao je svojevremeno pevač koji je srećan što su mu deca odrasla uz divne majke.

Hari Mata Hari, Hari Varešanović
foto: Damir Dervišagić

Da su njih troje bili u rukama drugačijih majki, ko zna kakvi bi bili, jer dok su oni rasli ja sam ganjao karijeru. Podrazumeva se da nisam bio nebitan, imao sam autoritet i pružao pozitivan primer, jer nije svejedno da li ti je tata cenjeni pevač ili kriminalac, a ne može se zanemariti ni finansijska sigurnost – iskren je Varešanović

Bonus video:

00:27

Željko Bebek: Nisam hteo da pevam Ravna ti je Jugoslavija i napustio sam Bijelo dugme

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track