"ODBILE SU ME 172 ŽENE!" Pevač otkrio šta devojke nisu volele kod njega! Dobio šut-kartu i od koleginice! Ovo je promenio
Foto: ATA/Antonio Ahel

"ODBILE SU ME 172 ŽENE!" Pevač otkrio šta devojke nisu volele kod njega! Dobio šut-kartu i od koleginice! Ovo je promenio

Stars -

Adi Šoše, nekadašnji kandidat u "Zvezdama Granda" više ne izgleda kao tokom takmičenja. On se ošišao na kratkom, a sada je priznao da je kod devojaka imao neuspeh zbog duge kose.

- 172 žene su me odbile zbog duge kose, nije im se dopalo kako to izgleda - rekao je mladi pevač za "Blic dan".

Kako je istakao, na početku karijere se udvarao koleginici koja ga je odbila.

- Na početku karijere sam se udvarao jednoj koleginici koja me je odbila, tako da se to neslavno završilo. Sada sam srećan, zauzet sam dečko - rekao je Adi koji ističe da mu parkiranje baš ne ide od ruke.

- Slabo znam da se parkiram. Tražim široka mesta da bih mogao da stanem. Pomolim se Bogu da nekoga ne kucnem. Stalno mi stižu kazne, do sada ih je bilo šest, sedam. Vozim godinu i nešto dana - rekao je on.

Nakon takmičenja Adi je zapao za oko Aleksandru Miliću Miliju, koji ga je angažovao kao pevača u Miligramu umesto Alena Ademovića.

Aleksandar Milić Mili predstavio je novog pevača Miligrama Adija Šošea, koji je nakon niza godina nasledio Alena Ademovića.

- Alenu je istekao ugovor i nije bilo u planu da ostaje duže u Miligramu. On je vrlo specifičan vokal i sve što sam mogao da snimim s njim bilo je svakako više od onoga što sam planirao. U kontaktu smo i dalje. Adi je neverovatan vokal. On je bio u „Zvezdama Granda“, ali nije imao ugovor s njima i kad je izašao iz takmičenja, poslali su ga kod mene. Stalno su mi ga slali i na Instagram, a kad sam shvatio ko je, oduševio sam se - rekao je Mili na predstavljanju pevača koji se nije dugo zadržao u Miligramu.

Kurir/Blic/ Preneo: I.L.

Bonus video:

03:44

ŠOU! SAŠA POPOVIĆ ZVAO PLESAČE U ZVEZDE GRANDA! Ono što je video ga ODUŠEVILO: Čim završite sa Draganom JA VAS PREUZIMAM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track