BOJANA LAZIĆ O TOME DA LI ĆE VODITI ZVEZDE GRANDA: Želim da zadržimo gledanost, najzabavnija mi je Marija, a Ceca je...
Foto: Printscreen/Novo jutro

SADA JE JASNO

BOJANA LAZIĆ O TOME DA LI ĆE VODITI ZVEZDE GRANDA: Želim da zadržimo gledanost, najzabavnija mi je Marija, a Ceca je...

Stars -

Danima se spekuliše da će se voditeljka emisije "Premijera" u muzičkom takmičenju pridružiti Saši Popoviću, umesto trudne Sanje Kužet, a ona je sada rešila da otkrije istinu.

- Sašinu neposrednost i spontanost obožavam, kao i njegov humor! Posebnu težinu takmičenje ima upravo zbog njega i njegovog načina vođenja. Odličan je voditelj! Danima se piše da ću zameniti Sanju Kužet, za sada su to samo nagađanja. Poznajem je godinama, veoma mi se dopada i privatno i poslovno, jedna je od mojih omiljenih koleginica - rekla je atraktivna voditeljka.

Bojana Lazić
foto: Pritnscreen

- Volim njen način vođenja programa, izgled i harizmu. Međutim, u "Premijeri" sam već nekoliko godina, prezadovoljna sam i nije istina da je neću više voditi. Uživam u stvaranju i kreiranju programa, postižemo fantastične rezultate i najgledaniji smo u našem terminu - kaže Bojana Lazić i otkriva planove:

- Želim da zadržimo gledanost i da za pet godina radim najgledaniji projekat na Pinku. Htela bih da radim neki projekat u kome bih mogla da igram i glumim, a da show program ima veliku scenu. Volela bih više da putujem, da sina izvedem na pravi put i, ako Bog da, da mu rodim sestru - priča atraktivna plavuša otkriva ko joj se najviše dopada u žiriju "Zvezde Granda":

- Najdraži član žirija mi je Ceca Ražnatović, a najzabavnija mi je Marija Šerifovič. "Zvezde Granda" su odličan muzički program, velika scena i saradnja sa našim velikim zvezdama u ulozi žirija. Dobra muzika i talentovani takmičari - zaključila je voditeljka.

Bojana Lazić
foto: Pritnscreen

Kurir / Informer

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track