BRAT POKOJNE ANDRIJANE LAZIĆ GLUMIO U SERIJI "SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA" Otkriveni detalji koji će šokirati Srbiju
Foto: Printscreen YT

drama

BRAT POKOJNE ANDRIJANE LAZIĆ GLUMIO U SERIJI "SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA" Otkriveni detalji koji će šokirati Srbiju

Stars -

Srbiju i Republiku Srpsku potresla je vest o smrti dvadesetosmogodišnje Andrijane Lazić iz Bijeljine, koja je danas sahranjena, a pred kojom je, kako tvrdi kompozitor Goran Ratković Rale, koji joj je uradio dve pesme, bila velika pevačka karijera. Nažalost, mladi život lepe Andrijane prekinut je u Dubajiu, padom sa dvadeset i četvrtog sprata.

Svi oni koji su poznavali pevačicu opraštaju se od nje na društvenim mrežama. Otac i brat Andrijane Lazić su se, takođe, na svojim Fejsbuk profilima rečima prepunim ljubavi i tuge oprostili od voljene ćerke i sestre.

– Moja jedinica, tatin advokatić, jutros je otišao među anđele. Donela si radost u moj život 2. novembra 1995. godine kada si rođena. Svi su uvek govorili: “Anči je sva na tebe”. Zvao sam te od milja, a nekada revolta, advokatić. Mnogi su ćutali i danas ćute i prećute kada pričam, a ti si se borila kao lavica da budeš tatina kopija!

– Često si me nervirala, jer sam ti uvek želeo sve najbolje i mnogo voleo, znala si da sam na tebe osetljiv i nekada je samo reč izazvala erupciju ljutila jer ti si bila svoja, za tebe nisam bio Bond, nego tata koji je bio osetljiv na moju ćerku jedinicu! Izvini na savkom mom povišenom tonu, na bilo čemu, oprosti, želeo sam ti uvek sve najbolje! Jer očevi su uvek posebno slabi na ćerke! Znao sam kada te pogledam kako si, da li si raspoložena, tužna ili ljuta – napisao je Andrijanin otac, Nebojša Lazić Zenga.

– Kažu, mala deca, mala briga! A realnost je velika deca, velika briga! Možda sam bio isuviše brižan za tebe, pa nekada reagovao ishitreno kakav je moj temperament! Znam da si imala dobrotu i da si svakome želela pomoći! Kome se pokvari šporet, ti zoveš: “Tata, nemaju šporet”. Nikada nisi bila škrta i tu si bila na mene! Tvoj gubitak je strašan! Bolan! Nemerljiv! Neopisiv! Tako bih voleo da me sekiraš svakog dana mog života, samo da si tu! Bio sam srećan kad si diplomirala, kada si postala punoletna, odrasla! Sve se jutros promenilo! Moj život, mamin život, Stefijev i Tomin život više nikada neće biti isti! Nema tebe! Niko ne može da nadoknadi surovu činjenicu da te više nema sa nama! Ne znam da li ćemo i kako imati snage dalje, pokušaćemo u nadi da si našla svoj mir i da te čuvaju anđeli – napisao je Lazić na Fejsbuku.

Andrijana Lazić
foto: Printscreen/instagram/andrijanaalazic

Tomislav Lazić, brat stradale pevačice bio je deo ekipe serije “Selo gori a baba se češlja”. On je u najgledanijoj srpskoj seriji igrao Matjaža, sina Suzane Mančić, ali je posle toga odustao od glume.

Porodica Lazić je ugledna i uspešna bijeljinska porodica, a njihova tragedija pogodila je sve stanovnike ovog semberskog grada.

Kurir / Svet-Scandal

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track