PAPARACO: Manekenka stigla sa Maldiva, pevačica iz Španije! Evo sa kim su uživale na putovanju, i kako izgledaju nakon dugog leta
Foto: Damir Dervišagić

paparaco sa aerodroma

PAPARACO: Manekenka stigla sa Maldiva, pevačica iz Španije! Evo sa kim su uživale na putovanju, i kako izgledaju nakon dugog leta

Stars -

Na aerodromu u Beogradu, ekipa Kurira uslikala je mankenku Bojanu Rajić i nekadašnju pevačicu Jelenu Jevremović kako se sa svojim naslednicima vraćaju sa putovanja.

One su početak godine iskoristile kako bi posetile krajeve. Kako smo saznali Bojana je stigla sa Maldiva dok je Jelena doletela iz Španije.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Ispred nje je išao suprug, a ona je za ruku vodila starijeg sina, dok je drugi išao iza nje. Bojana je bila vidno umorna od puta, što se videlo na njenom licu bez šminke. Na sebi je imala helenke i duksericu za ruku je držala svog starijeg sina dok je mlađi išao ispred njih. Sa njima je bio i suprug manenke međutim on je uspeo da pobegne našem paparacu.

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

Ubrzo se pojavila i nekadašnja pevačica Jelena Jevremović, koja je doletela iz druge države. S mlađim sinom se vratila sa odmora koji su proveli u Španiji. Bila je u trenerci i izuzetno raspoložena, a ljubazno se javila našoj ekipi.

Kurir.rs

Bonus video:

00:08

Sletanje na aerodrom po kiši

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track