OTVARALI SU MU HEJT STRANICE, NAPALI U TRŽNOM CENTRU, A ON JE DANAS PRAVA MUŠKARČINA! Pogledajte kako izgleda Mateja Vukašinović
Foto: Printskrin

ZANIMLJIVO

OTVARALI SU MU HEJT STRANICE, NAPALI U TRŽNOM CENTRU, A ON JE DANAS PRAVA MUŠKARČINA! Pogledajte kako izgleda Mateja Vukašinović

Stars -

Mateja Vukašinović važio je za jednog od najtelentovanijih mladih pevača koji se takmičio u muzičkom talent šou programu "Pinkove zvezdice", ali i Evroviziji za decu.

Sve devojčice bile su oduševljenje njegovim glasom, ali izgledom, dok pojedini dečaci nisu baš, pa su ga tako jednom prilikom kako su pisali ranije mediji gađali šibicama u tržnom centru.

Međutim, ovo nije jedina negativna stvar s kojom se tada mladi Vukašinović susreo. Naime, njemu su na Fesjbuku otovrili stranicu koja je šokirala javnost: "Svi mi joji mrzimo Mateju Vukašinovića".

Mateja Vukašinović
foto: Printskrin

Inače, nikada nije odustao od pevanja. u Matejinoj sobi svuda su muzički instrumenti. Na zidu su okačene dve gitare i klaviola.

- Prvu gitaru sam dobio sa 10 godina, a električnu mi je tata poklonio za 14. rođendan, kao iznenađenje. Išli smo zajedno da biramo prvu gitaru i to je za mene bio poseban trenutak - otkrio je ranije Mateja, koji nije krio da nema puno slobodnog vremena.

-Navikao sam još od sedme godine da mi je raspored pun. Sa osam godina sam dobio ulogu u Pozorištu na Terazijama, a takođe sam tada počeo da pevam u horu “Čarolija” kod Leontine. Imali smo već tada nastupe pa sam navikao da hendlujem sa školom i obavezama sa strane - pričao je Vukašinović, kojeg su često upoređviali sa svetskim pevačem Džastinom Biberom.

Od svog pojavljivanja u muzičkom šouu “Pinkove zvezdice” Mateja je popularan među mlađom generacijom.

- Često mi prilaze i pitaju za sliku i potpis i stvarno mi to prija, zapravo uživam u tome. Jako su prijatne i ja to stvarno cenim - kaže šarmantni pevač.

Mateja se i dalje bavi pevanjem, ali i ne izlazi iz teretane, pa se na njegovom instagram profilu često mogu videti fotografije i snimici kako vežba.

Kurir / Blic

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track