DAVIDA DRAGOJEVIĆA OSTAVILA DEVOJKA?! On kupio stan od pola miliona evra, a Tamara preko jedne stvari nije mogla da mu pređe
Foto: Printscreen

DAVIDA DRAGOJEVIĆA OSTAVILA DEVOJKA?! On kupio stan od pola miliona evra, a Tamara preko jedne stvari nije mogla da mu pređe

Stars -

David Dragojević bivši učesnik rijalitija "Zadruga" raskinuo je sa devojkom Tamarom.

Inače, Tamara na svom Instagram profilu objavljuje provokativne fotografije, ali i fotografije sa Davidom koje je sada uklonila, dok na Dragojevićevom profilu još uvek postoje njihove zajedničke fotke.

Glasine da su raskinuli su sve jače, a tome ide u prilog što je David otišao na zimovanje sa društvom bez nje, a i činjenica da se više na prate na društvenim mrežama.

Elitovizija, David Dragojević
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsećamo, Dragojević je nedavno postao i vlasnik luksuznog stana u samom srcu Novog Sada, za koji je, kako se pisalo, izdvojio impresivnih pola miliona evra.

David Dragojević
foto: Printskrin/Instagram

Mediji su preneli i da je David birao moderan i skupocen nameštaj za svoj novi dom, te da sa njim u stanu živi i njegova nova devojka Tamara. Na svom Instagram profilu David je podelio sa svojim pratiocima da se intenzivno priprema za useljenje u novi dom.

Kada se par smuvao, mediji su objavili da se Davidova nova devojka zove Tamara, te da dolazi iz Ulcinja, kao i da je ostavila dečka da bi uplovila u vezu sa Dragojevićem.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:18

David Dragojević u žestokoj akciji sa devojkom na nastupu JK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track