OVA LEPA VODITELJKA JE SESTRA JANJUŠEVE ŽENE ENE! Bila joj je najveća podrška dok ju je VARAO, a ovim rečima joj se obratila JAVNO
Foto: Printscreen/Instagram

OVA LEPA VODITELJKA JE SESTRA JANJUŠEVE ŽENE ENE! Bila joj je najveća podrška dok ju je VARAO, a ovim rečima joj se obratila JAVNO

Stars -

Nekadašnji košarkaš Marko Janjušević Janjuš, koji je nedavno doživeo veliki tragediju kada je ostao bez najmlađeg brata Mihaila, postao je poznat u javnosti nakon učešća u rijalitiju "Zadruga" i trenutno aktuelnoj "Eliti".

Poznat je po svom smislu za humor, ali i po tome što je veliki ženskaroš, što je dokazao kroz afere sa različitim učesnicama rijalitija, zbog čega ga je supruga Ena ostavila i zatražila razvod braka. Nakon što bi napravio preljubu, Janjuš bi se javno kajao i izvinjavao supruzi.

Inače, Ena Senić, Janjuševa bivša supruga, izbegava medije i nikada se nije oglašavala povodom Janjuševih skandala u rijalitiju. Malo je poznato da je Ena sestra poznate radio i TV voditeljke Une Senić. Una je jednom prilikom javno čestitala sestri rođendan i istakla da su najveća podrška jedna drugoj.

- Kažu da ako zezneš stariju sestru treba da znaš da sa ovom mlađom ne bi trebalo da se kačiš. Doduše, ja sam se uvek osećala kao da si mi ti starija sestra. Osim onda kad sam došla sa tatom po tebe i mamu u bolnicu pa su na tebe naređali još tri bebe a ja sam se od uzbuđenja pogubila i izgubila broj. I onda kada sam išla prvi put (verujem i jedini u detinjstvu) na letovanje bez tebe, pa sam jedva čekala da se vidimo i da ti cmačem i štipam obraze i da ti diram loknice. Srećan rođendan, čupavo čudovište - napisala je tada voditeljka čestitku svojoj sestri.

Bonus video:

01:21

Marko Janjušević Janjuš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track