"DEVOJKA NOSE MOJU SLIKU PLASTIČARU I ŽELE DA BUDU KAO JA" Tamara Đurić progovorila o izgledu: Ćerka misli da sam se klonirala...
Foto: Instagram

potpuno iskrena

"DEVOJKA NOSE MOJU SLIKU PLASTIČARU I ŽELE DA BUDU KAO JA" Tamara Đurić progovorila o izgledu: Ćerka misli da sam se klonirala...

Stars -

Tamara Đurić govorila je o svojim plastičnim operacijama i promenama izgleda, a ona je nedavno i izvadila silikone iz grudi.

- Ja živim realnim životom i ne mogu da čekam 20 dana. Ja imam ogroman broj pratilaca na Fejbuku i Instagramu. Ja sve snimim, bilo mi je čudno što sam izgledala kao avatar. Lekar mi je rekao da se ne izlažem mesec dana ni dnevnom svetlu. Stvarno sam izgledala čudno, ali ja sam se snimila u momentu mog oporavka. To su neke niti, nije ni klasična operacija... - rekla je Tamara i progovorila o tome kako je pojedine poznate ličnosti, ali i nepoznate devojke kopiraju kada je izgled u pitanju.

Tamara Đurić
foto: Printscreen

- Ja sam trendseterka u Srbiji, moje dete misli da joj se majka klonirala kad vidi neke žene kaže: ''Mama, ovo si ti''. Spomenuta je i Maja da me oponaša i da liči na mene. Ja sam rekla generalno da se devojke trude da izgledaju kao ja i da odlaze kod lekara s mojom slikom i traže da izgledaju kao ja. Maja je moja drugarica, ali kad izgledaš kao neko i praviš takve gestikulacije... Čak i u Istanbulu mi kažu da neke devojke iz Srbije dolaze tamo s mojom fotografijom - otkriva Đurićeva, a onda je progovorila o odgajanju ćerke Tamare.

- Jesam stroga i jedina sam ja stroga. Htela sam da neko drugi preuzmu tu ulogu, ali kad sam videla da od toga nema ništa preuzela sam je ja. Ona je skromno dete iako dobije sve što poželi. Mora da bude moja zadnja, s tim što ja nisam monstrum, ali ona mora da izraste u jednu zrelu devojku i ženu - poručila je Tamara u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'', a nedavno smo pisali o njenom dekoltetu.

Tamara Đurić
foto: Printskrin/Instagram

Kurir / Pink

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track