OVO JE BOJANIĆEVA VILA KOJU PRODAJE ZA MILION I PO €! Uložio u nju 200.000 €, sva u staklu, a tek kakve TAJNE ESTRADE krije
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir

OVO JE BOJANIĆEVA VILA KOJU PRODAJE ZA MILION I PO €! Uložio u nju 200.000 €, sva u staklu, a tek kakve TAJNE ESTRADE krije

Stars -

Pevač Miloš Bojanić već dugi niz godina ima kuću u Crnoj Gori, koju je nedavno odlučio da proda. Naime, Miloš rešio je nedavno da proda vilu u Crnoj Gori, koju je nedavno renovirao i uložio 200.000 evra.

On je ispričao da nekretninu u Baošićima, koja je smeštena tik uz šetalište i plažu prodaje za milion i po evra. Bojanićeva vila se nalazi nadomak Herceg Novog i poseduje nekoliko apartmana.

Gotovo svaki apartman ima izlazak na terasu ograđenu staklom, a privatnost od znatiželjnih pogleda pruža i zid od ukrasnog kamena i kapija.

Miloš Bojanić
foto: Printscreen

- Oko 80.000 evra sam do sada potrošio za renoviranje kuće na moru, a da bih završio sve što sam zamislio, uložiću još otprilike 40.000 evra - rekao je Bojanić.

Zamenio je kompletnu stolariju, keramiku, nameštaj, rasvetu, uradio je izolaciju i novu fasadu.

- Uredio sam plažu prema potrebama svojih unuka. Zasadio sam palme koje nose njihova imena, a uskoro stavljamo i rasvetu pod vodom. Imam mnogo toga u planu i jedva čekam da sve privedem kraju - pričao je folker.

02:36

MILOŠ BOJANIĆ UGOSTIO EKIPU KURIRA U SVOJOJ KUĆI U BAOŠIĆIMA: Evo kako izgleda pevačev mali raj na zemlji

Folker je u Baošićima već postao starosedilac, svi ga gledaju kao meštanina, a i on se tako ponaša.

"U moru turista, Miloš se mnogo ne ističe. Ponaša se kao svi domaći, a najviše voli da ujutro prošeta do pekare i kupi sebi burek. Uvek se javi. Pričaju da je nadmen, čak i da je škrtica, ali sa mnom je uvek korektan ", rekao je jedan komšija.

1 / 13 Foto: Printscreen

"Renovira kuću, stao je u jeku sezone. Znam da su momci tri dana lupali na plaži beton kako bi zasadio palme i to im je lepo platio. A baš se bacio na turizam. Ranije je u prizemlju imao bilijarski sto, tu su se on i njegovi sinovi opuštali. Sad od tog dela pravi apartmane", pričao je komšija.

Inače, svojevremeno su u ovoj kući letovale brojne muzičke zvezde, među njima se našle njegove koleginice Lepa Brena, Goca Božinovska, Zlata Petrović, Nada Topčagić i mnogi drugi te se neretko mogu čuti priče da upravo Bojanićeva vila krije najveće estradne tajne.

SULEJMAN MERKAO BOJANIĆEVU KUĆU

Po Herceg Novom se priča da je kuću Miloša Bojanića hteo da kupi turski glumac Halit Ergenč, poznat po ulozi Sulejmana Veličanstvenog u istoimenoj seriji.

Sulejman Veličanstveni, Halit Ergeč, Halit Ergenč
foto: Profimedia

Ljudima iz njegovog tima je zapala za oko folkerova kuća, a posebno im se dopalo što ima privatnu plažu. Međutim, na kraju nisu uspeli da se dogovore oko cene.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track