OGLASILO SE TUŽILAŠTVO U MAKEDONIJI O SLUČAJU ĐORĐA DAVIDA: Oduzete su mu putne isprave! Evo šta je u obavezi
Foto: Nenad Kostić

teška saobraćajna nesreća

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO U MAKEDONIJI O SLUČAJU ĐORĐA DAVIDA: Oduzete su mu putne isprave! Evo šta je u obavezi

Stars -

Rok muzičar Đorđe Nikolić, poznatiji kao Đorđe David, doživeo je saobraćajnu nesreću juče u Severnoj Makedoniji u kojoj je pokosio ženu koja je preminula.

Sada se ovim putem oglasilo Osnovno javno tužilaštvo u Kumanovu.

- Đorđu Nikoliću su određene mere sigurnosti - oduzimanje putne isprave i obaveza da se javlja nadležnom Sudu do ispitivanja svih okolnosti saobraćajne nesreće - navode iz tužilaštva.

Đorđe David
foto: Ana Paunković, Instagram/192_rs

Da podsetimo, Tužilaštvo Severne Makedonije i prethodno se oglasilo o teškoj saobraćajnoj nesreći kod Kumanova, u kojoj je učestvovao i Đorđe David i u kojoj je stradala jedna osoba, a više je povređeno.

Prema prvim informacijama, prvo je došlo do sudara dva automobila, "folksvagena polo" kumanovskih registracija i "folksvagena golf" skopskih registarskih oznaka. Kako se ističe u saopštenju, do tog sudara je došlo kada je vozač jednog od automobila ušao na auto-put u kontra-smeru.

"Nakon tog prvobitnog sudara, putnica iz vozila kumanovskih registracija je izašla iz automobila i u tom trenutku na nju je naleteo automobil 'Opel insignia' srpskih registarskih oznaka. Žena je od udarca zadobila teške povrede od kojih je preminula", navodi se u saopštenju tužilaštva.

Đorđe David
foto: Petar Aleksić, Damir Dervišagić

Kako se dodaje, izdat je nalog za obdukciju stradale žene, ali i za ispitivanje uzoraka krvi i urina ostalih učesnika koji su trenutno hospitalizovani sa lakšim povredama.

"Prikupljeni su tragovi i materijalni dokazi koji će biti predmet veštačenja kako bi se precizno utvrdili uzroci saobraćajne nezgode", dodaje se u saopštenju, prenose mediji.

Inače, Đorđe David se i dalje nalazi u Makedoniji, a kako se nezvanično saznaje, on će tu ostati dok se ne završi čitava istraga.

Kurir.rs/Blic/Telegraf/K.M.

Bonus video:

00:41

Đorđe David objavio snimak iz kola

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track